anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai copiihee hee in special cei de a 8a. noi mergem la liceu s-au facem 9 clase in generala?crying

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Eu stiam ca intram la liceu.La educatie tehnologica am inceput deja sa vorbim despre liceele din oras thinking Eu sper sa intram la liceu, desi imi iubesc colegii love struckhee hee.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Poi mergem la liceu, dar as vrea a mai raman un an in generalahappyadica imi vine cred sa ma despartcrying

| PurpleLadybug a răspuns:

Mergem la liceu, din cate ne'au spus noua profesorii, se pare ca ministerul pune legea in aplicare pe spatele celor care sunt acum de a 7-a, deci straight face noi mergem mai departelaughing

| michy a răspuns:

Cei care sunt anul asta a 8a nu mai fac 9 clase generale.Mergem la liceu.De la anul se fac 9 clase generale si 3 de liceu big grinbig grinbig grin

| ZuZy_2357 a răspuns:

Nu draguta... cel mai posibil, cei de clasa a 4a si trec anul asta in a5a vor face 5 clase de generala, {asta e sigur}acum s-a spus ca e posibil ca si cei care sunt acum in clasa a7a vor mai sta 2 ani... Noi mergem inaintewinking nu se mai schiba nimic, deoarece suntem pe derminate si ne deruteaza mult! cred ca iti este de folos raspunsul meu. pa-pa :*:*