| Encore a întrebat:

Mai de ce nu imi ia poza cu mine la profil?
Poza asta este cu prietena mea si toate pozele care le am incercat cu mine nu imi apar doar cu prietena mea merge...
Ce sa fac sa ia o poza cu mine?
Cred ca sunt prea urat si nu ma vrea TPU laughing

Deci cineva ma ajuta?big grin

9 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Verifică dacă pozele tale sunt în formatul și la dimensiunile solicitate de administratorii site-ului.
Mari succese!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Poate ca pozele care vrei u sa apara sunt prea mari si de aia nu merge sa le bagi.Cauta o poza mai mica.big grin

| maryana5 a răspuns:

Ce sa faci... TPU o place mai mult pe ea laughing

| Encore explică:

Nu e asta problema ca poza cu prietena mea este mai mare decat cele cu mine special le am miscorat si nu asta e problema sad

| Allexaaaandra a răspuns:

Nu stiu big grin taie in paint, modifica dimensiunea kb sau mb in photoscape thinking daca se poate asta big grin ca n-am vazut.blushing Intelegi tu. Da' las' ca am intrat pe hi5 tau blushing. Ca-i pus acolosha sus.smug Dupa ce am vazut ca merge si treaba asta mi l-am pus si eu laughing. Da' tot privat l-am lasat devil. don't tell anyone Oky doky, poate merge.

| Simon_7286 a răspuns:

Nici eu nu pot baga poza cu mine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau o poza cu mine si, daca intr-adevar esti urita, sa vezi ca dupa aia o primeste pe a ta ga-ran-tat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca al tau comp e corupt de prietena ta. ia dai mita si vezi merge? nu vezi ca la noi mita e ridicata la rang de institutie? si nu-ti mai lasa prietena pe langa comp.cine stie la ce mai recurge.fii atent, cu inteligentia asta artificiala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e de asta ca poza cu prietena mea e mult mai mare ca restulhee hee