| candyx_5036 a întrebat:

Mai de mult l cartoon network era : fetitele powerpuff si era un episod cand se luptau cu baietii poff si puf si ca sa ii invinga ii pupau parca laughing
ce episod era? sau macar dati-mi un link unde pot vedea
funda

Răspuns Câştigător
| mika a răspuns:

Nu stiu exact episodul cauta aici, sunt toate episoadele

http://www.desene-animate-online.net/......-date.html

6 răspunsuri:
| candyx_5036 explică:

E pentru sora mea nu pentru mine tongue

| livefast a răspuns:

Eu vreau sa gasesc episodul ala in care apareau fetitele adolescente...si si baietii poff si puff tot mari...:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Episodul pe care-l cauti este ``Orasul ClipsVille``. Cuplacere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca era pentru ia ce te interesa daca se uita la desene tu crezi ca desenele sunt numai pentru copii desenele sunt indiferent de varsta ce daca ai 18 sau mai mare nai voie sa te uiti la desene daca avem 18 ani gata ziceti suntem mari suntem mari cand decidem noi atunci suntem mari nu cand zice lumea daca vrea fata sa se uite la desene ce te intereseaza asta ie cu asta am crescut noi copii cu desenele si nu ma intereseaza daca vb mult si prost ie alegerea noastra cand sa ne lasam de desene fata draga cu tinr vb eu nu gasesc ceva de ras oodayaoo eu am 15 ani si anfiecare zi ma uit cu familia la desene si asta ma face mandra ce ai vrea sa ne gandim la maritat cum te gandesti u de aia ai si pus intrebarea aia creca esti maritata de aia ai si rasp tu vrei sa pari matura dar cand o sa ajungi batrana nusti ce sa faci casa ascunzi ani si anca ceva am sa ma uit la desene pana am sa mor happyhee hee

| vodami92 a răspuns:

Pe baieti ii chemau brick butch si boomer! aveau culorile exact ca alea blossom buttercup bubbles! doar ca mai inchise! rosu inchis pentru brick! verde inchis pentru butch! albastru inchis pentru boomer! blossom era cu roz deschis! buttercup era cu verde deschis! bubbles era cu albastru deschis!

| BellaxXx a răspuns:

WoooW Esti Adolescent Si Te Mai Uiti La Desene Animate.laughing