Ca sa-ti iasa cat de cat din minte relatia cu el si sa nu te mai supere gandul la el, trebuie sa-ti gasesti niste activitati care sa-ti placa si sa le faci constant pentru a avea mintea ocupata cu altceva sau eventual sa iti faci un alt iubit, sa iti iei sentimentele de la capat.
Ai sa-l uiti garantez! faptul ca e cu tine in clasa intrautateste situatia si o cam face grea de tot dar asta e accepta situatia! treci mai departe ca nu te merita! Nu te mai gandi la el, gasesteti alte preocupatii si iesi cu prieteni :* Bafta iubita
In primul rand gaseste-ti pe cineva. In al doilea rand sa stii ca mai tarziu o sa te caute el si o sa vrea sa fie cu tine. Iti spun din propria experienta ca asa va fi si atunci cand o sa fie asa si tu o sa accepti sa fii iarasi cu el o sa iti dai seama la un moment dat ca nu mai simti acelasi lucru pentru el. Eu zic sa mai astepti si sa te gandesti atunci cand il vazi ca nu o sa poti sa mai fi cu el. Asa o sa iti treaca. Cu toate astea sa nu uiti sa zambesti pentru ca nu stii cine se indragosteste de zambetul tau. Iar in privinta lui sa stii ca tu cu siguranta meriti ceva mai bun. Iar tu acum te gandesti la lucrurile astea pentru ca o iubire adevarata si asa lunga nu poate trece usor, iar daca nu te mai place inseamna ca el nu te'a iubit cu adevarat. Iti doresc tot ce e mai bun si fi cu capul sus. Uital (stiu ca e un cuvant pe care nu poti sa il pui in practica asa usor dar ai sa vezi ca totul va fi ok). Te pup si succes. Daca vrei sa mai vorbesti cu mine uite idul meu bokabianca@yahoo.com
Incearca sa gasesti pe altcineva. O dragoste se uita cu alta dragoste... cat despre surioara ta... cam urat din partea ei.ar trebui sa te sprijine si sa ti fie alaturi cand ai nevoie. nu sa stea in banca cu el!