| lc13cm3 a întrebat:

Mai demult(mai bine zis acum cateva luni straight face) i-am imprumutat o carte unei prietene si nu vrea sa mi-o aduca inapoi. Am intrebat-o odata daca mi-o aduce si a zis ca vrea tema la mate dupa aia a zis ca si-a facut-o, apoi a zis ca mai vreaa nu stiu ce si iar s-a razgandit. Ce pot face sa mi-o dea inapoi?

6 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Pai e cartea ta si daca face gesturi de astea nu o poti numi prietena. Spune-i sa iti dea cartea inapoi si punct sau spune-i unui profesor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta inseamna caracter de mahala straight face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, chiar daca nu e deloc matur, te-as sfatui sa-i faci la fel. Pentru ca, daca i-ai spune sa ti-o dea, nu ar face-o. Daca nu, poti sa tii-o iei singura cand mergi pe la ea. Nu mi se pare corect din partea ei totusi, ai fost generoasa. Nu stie sa te respecte deci, nu as considera-o prietena. In fine, bafta!

| MgdDroopy a răspuns:

Vrea, ce? Iti cere ceva in schimb? Serios? Si tu cedezi? Poate dace și facultatea pe spatele tău șantajându-te.
Spune-i mamei tale. Du-te la ușa ei să ii ceri cartea, sa vada si mama ei ce fată are.
Nu este prietena ta. Se foloseste de tine. Asa ceva nu se face intre prieteni. Mai bine singură.
Indiferent de valoarea cărții, trebuie să o inapoieze. Este a ta!

| LanoDeljek a răspuns:

Maine sa imi aduci cartea sau nu mai vi la scoala deloc...sa imi raspunzi daca a mers...dar deja stiu raspunsul :-P ))

| AndraIonela11 a răspuns:

Ii poti spune unui profesor ( de preferat profesorului caruia ii apartine cartea ca materie ) de fata cu ea. Ii poti spune ca nu vrea sa iti aduca cartea si tu vrei sa citesti din ea. Sigur ti-o va da. Daca nu e o carte de la scoala spune-le parintilor tai sa ii spuna sa iti aduca cartea...
Sper ca te-am ajutat!