| CocoKiki a întrebat:

Mai demult niste fete mai mari au ras de mine si eu le-am facut proaste. Mi-am dat seama ca acestea nu au zis cu rautate si ca ele inca mai sunt suparate pe mine fiindca una din ele a zis ca daca o mai fac proasta ma bate.(au trecut 2-3 saptamani de atunci dar nu i-a trecut) Ce sa ma fac? crying(( Imi pare rau fiinda cu imi place ca lumea sa fie suparata pe mine si as vrea sa ma impac cu ele doar ca nu prea le cunosc...

Răspuns Câştigător
| Kyılε a răspuns:

Daca nici nu le cunosti sa nu'ti para rau. Findca sunt mai mari isi bat joc de aia mai mici si prostuti care cred orice le spun. Da- le peste nas, nu inghite doar pentru ca esti mai mica.Bafta> daca erai baiat, iti spuneam si cum sa le dai peste nas :mwa

3 răspunsuri:
| BlackAndWhite1 a răspuns:

Cere-ti scuze in primul rand pentru felul cum le-ai jignit asta e cel mai important

| Ungureanu90 a răspuns:

Încearcă să-ți ceri scuze și să treci peste această întâmplare, ele au fost ''needucate" și au râs de tine, atât timp cât nu vă cunoașteți nu înțeleg de ce ți-ar părea rău. Majoritatea fetelor se cred niște dive și ''culte în cap'' de cred că pot râde de alții mai mici.

| Labirintdesentimente a răspuns:

Mai...daca ele sunt mai mari decat tine si au ras de tine si au spus ca te bat, atunci sa nu iti para rau ca le-ai spus ca sunt proaste! Mai ales ca nici nu le cunosti. Ce drept au ele sa rada de tine? Doar pentru ca sunt mai mari? Nu le mai da satisfacere vazandu-te ca tu suferi!