Eu si nu ma plang sincer in ziua aia am decis sa fac ceva ce imi place mie :sa ma uit la un film, sa ma plimb cu prietenele mele tot singure. Pana la urma nu e un capat de tara, dar mi-ar fi placut sa am un prieten acum in perioada asta e atat de nasol sa vezi cupluri fericite incat o sa zici (v-ati vorbit toti sa va sarutati in fata mea sau sa va daruiti cadouri?) dar o sa treci si peste asta e doar o zi
Eu tot singur raman. Ai mei au bagat divortul, se duc fiecare la cheful lor si eu raman in casa dar am ocupatie.
Ma sa zic eu "cica sunt cu cineva" dar sunt mai mult "solo" dar singura NU am prietenii care ma iubesc, am familia si il am pe cainele meu pe care il ador si care ma iubeste
Nu fi uh suparata ca nu ai dc nu ai nevoie de un baiat de Sf Valentin atata timp cat ii ai pe cei dragi langa tine:*
Si eu, dar nu vad de ce ar fi asta o problema... E o zi ca toata celelalte pana la urma.
Eu sunt singura de Sf.Valentin de mult timp si nu ma plang Adica, recunosc, mi-ar placea sa fiu cu cineva, dar nu pot sa zic ca sufar ca nu sunt cu cineva. Sf.Valentin e o zi ca oricare alta, probabil o sa ies pe undeva cu prietenii, sa nu ma simt singura, iti recomand si tie, poti sa te duci la shopping
Da Eu Si ma simt cam ciudat Dar ma adaptez De fapt, scopul meu e sa fiu in afara normalului, deci chiar ma bucur ca sunt singura de Sf. Valentin. Stiu ca imi voi gasi eu un prieten chiar daca nu va fi de Ziua Indragostitilor.
Dap,si eu sunt singur si e foarte ok, valentines day nu e decat o sarbatoare comerciala
Idkrjek întreabă: