| Teeki a întrebat:

Mai enerveaza si pe altcineva cand un utilizator isi lasa raspunsul si la sfarsit pune "Funda?" , mi se pare foarte naspaaa.
Intr-un fel cel care a pus intrebarea se simte obligat sa-i dea lui funda,nu pentru ca a avut un raspuns bun ci pentru ca a pus "fundapuppy dog eyes?" la sfarsit.
Ma uitam acum ceva timp pe aici si vad un raspuns 100% copiat de pe internet si la sfarsit "Te rogggg imi dai funda?" .
Serios ?! Dupa ca nu e munca lui si nu si-a pus deloc neuronii la gandit,mai vrea si funda pe munca altora.

2 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Enervant e mult spus, deranjant la vedere e ceva mai aproape de adevar, iar faptul ca o anumita persoana adauga "funda?" la sfarsitul unui raspuns, nu afecteaza cu nimic decizia celui ce ofera funda. In principiu nu prea conteaza daca raspunsul a fost copiat de pe internet sau nu, atat timp cat a fost folositor...

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! e asa cum zici tu, dar de ce trebuie sa ne enervam? nu e mai bine sa ignoram si sa dam acel multumesc(fundita) celui care merita? eu asa procedez, dar daca cel care se roaga pentru funda chiar merita, nu ezit sa dau...