Sunt, si aceea sunt numiti "oameni/adolescenti cu capul pe umeri".
Din pacate, in ziua de astazi, printesele astea mici care inca au muci la nas umblu dupa "dulai" si smecherasi si mai mai ca isi iau viata ca aia le-a luat virginitatea sau ca baiatu cu 10 ani mai mare decat ele nu da atentie. In timp ce majoritatea baietilor, care nici ei nu sunt mai cu mot, umblu dupa asa-zisele printese de care am spus mai sus si isi bat joc de ele si uita sa isi traiasca copilaria sau sa invete pentru viitorul lor.
Nu spun ca toti care umbla dupa relatii sunt asa, dar majoritatea sunt. Din 100 de rahatei de 13-17 ani, daca sunt un baiat si o fata care sa nu se gandeasca la cot-mot e bine.
Relatia nu inseamna un gagiu sa aiba o printesa. Si iubirea la varsta frageda nu exista. Ce vezi si auzi tu despre relatii e fals.
Ca sa raspund la intrebare, da. cu greu, dar se gasesc. Si aia sunt unii dintre putini care atunci cand cresc, si isi gasesc "alesu/aleasa" o sa fie intr-o asa-zisa "relatie", dar pana atunci isi vad de carte si de viitorul lor, nu de tigari, bautura si prezervative sparte.
Poate am fost cam aspra cu raspunsul, dar doar citeste o zi categoria de dragoste si sex, si uite cati din rahateii pe care i-am pomenit se plang de "caciulite" sparte si de "iubirea" asta mare dintre doi pe care multi ani ii desparte.
Noroc!
Cum adica "la cot-mot"? multumesc de raspuns
Hei,buna. merci de raspuns.sint de aceeasi parere.doar ca sint inconjurata doar din astia care cred ca a avea o relatie e la moda, ca essti frumos/frumoasa si smecher/a cand ai iubita/iubit.nu stiu ce sa zic cand sint pusa in aceasta situatie..."cum tu inca nu ai avut nicio relatie". plus ca sint cea mai buna la invatatura si pe deasupra ma cred si tocilara. ce sa raspund? am nevoie de putin ajutor.multumesc anticipat!
Cot-mot inseamna relatie sexuala, dar exprimata in mod cum fac hmm. cainii de pe strada, nu pozitia ci exprimarea.
Esti buna la invatatura si colegii te fac tocilara ca nu ai/ai avut prieten? Cu probleme de genul e cam greu sa te confrunti din cauza ca oamenii care te cred asa sunt doar niste ratati.
Nu ii asculta si vezi-ti de drum fara sa intorci capul dupa ce spun. Poate acum iti este putin mai greu, dar mai tarziu crede-ma ca vei fi mandra de tine.
Nu spun sa fii izolata, doar sa ai grija cu cine stai si cel mai important, nu te lasa influentata de nimeni! Daca esti intr-un anume grup de oameni si toti fac ceva gresit, si tu stii ca e rau, nu face ce fac ei doar sa fii si tu asa, sa fii tare sau nu stiu ce. Mai tare esti daca asculti de ce iti spune tie sufletul ca e mai bine.
Nu te lasa influentata de bacteriile astea care umbla strazile. Mai sunt multe, foarte multe persoane ok care nu umbla dupa "trend-ul" asta de a fi smecher si gagici. Persoanele acelea sunt mai greu de "gasit" sa spun asa, dar ramai cum esti si ele te vor descoperi.
Noroc si succes in toate. Iti repet si sper sa intelegi de ce spun asta ca este foarte important, nu te lasa influentata de nimeni, niciodata, ramai cum esti tu si fa mereu cum crezi ca este mai bine pentru tine, nu cum spun altii sau fac altii "smecheri".