| yoooo1990 a întrebat:

Mai exista prieteni adevarati in ziua de astazi? De ce toti incearca sa te "fure"?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Cred ca in ziua de azi nu mai poti sa-ti faci prieteni adevarati.Toata lumea cauta numai castiguri, interese, cum sa-i manipuleze pe ceilati, sa-si indeplineasca scopurile.Intr-adevar prietenii adevarati sunt tot mai rari... uneori te uiti dupa ei si parca nu vezi nimic... te intrebi unde au disparut toti cand ai nevoie de ei. unde sunt prietenii alaturi de care cu ceva timp in urma radeai, comunicai, ieseai undeva.
Eu nu am decat o prietena cu care ma vad rar...pentru ca ea pleaca des in strainatate, in general ma inteleg foarte bine cu baietii.In concluzie, prietenii adevarati exista, insa sunt cam rari, si iti ia ceva timp sa ajungi sa-i cunosti si sa-ti dai seama daca poti sa ai sau nu incredere in ei.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate ca existahee heeDar nu trebuie sa te bazezi pe nimeni.Asta e retata pentru a nu fi dezamagithappy

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Da, mai sunt. Dar sunt greu de gasit.

De ce incearca toti sa te fure? Caci este alta lume acum. asa sunt oamenii,"trag" tot binele catre ei si nu le pasa de cei din jur. Exceptii au ramas foarte putine.

O zi placuta!

| Eu4EverX a răspuns:

Sunt dar foarte putini! din 10 prieteni pe care ii consideri adevarat doar unul sau poate 2 sunt chiar prietenii adevarati! De ce? Nici eu nu stiu. poate sunt invidiosi sau egoisti...habar nu am caut si eu raspunsul la intrebarea asta de mult timpsad

| Orannginna a răspuns:

Exista... daca stii sa ti'i alegi! In viata trebuie sa fii selectiv, sa pastrezi numai lucrurile bune si cam asa e si cu prietenii. Prietenii adevarati ii vei recunoaste in timp, restul'...doar amicitii trecatoare! happy

| andytza a răspuns:

Tu iti alegi prietenii, nu ei pe tine! Pentru ca cineva sa merite statutul de `prietenie`, trebuie sa-ti castige increderea, iar asta nu se vede decat in timp. E ca si cu hainele, mai bine una si buna decat 10 dar de proasta calitate!

| iryna_4737 a răspuns:

Si eu mi-am pus intrebarea asta de cateva ori. Da, exista dar sunt foarte rari, de aceea trebuie sa ni-i pretuim si sa le raspundem cu aceiasi moneda.Si legat de a2a intrebare, cred ca lumea s-a schimbat foarte mult. lumea vrea sa-si atinga scopurile folosindu-se de altii.si sunt in stare chiar sa-i calce in picioare.Cu alte cuvinte,"prietenii"din ziua de azi sunt foarte egoisti, insa nu toti

| mishu25mishu a răspuns:

Da, sunt. Eu am si sunt unul. Cei care vor sa te fure sunt niste frustrati care nu trebuie bagati in seama. Cred ca nu e necesar sa ai prieteni in prostie ci dimpotriva putin dar buni.

Întrebări similare