SallLa multi ani!
Deci:
- Inainte de ora 12 noaptea imi fac baitza, ma aranjez, ma imbrac, bla, bla, bla...
-La ora 12 ies pe strada si ma uit la "spectaculoaaaaasele" artificii (cica in fiecare an sunt si mai plictisitoare), apoi dau pe gat 10 pahare de sampanie de copii si apoi 5 de adulti.
-Dupa ora 12 mama sta la ea in camera, tata in bucatarie cu muzica la maxim, fratele meu a plecat anul asta (grrrrrrr norocosu'), mamaie la ea in camera si eu ma duc la ea cu paharu de sampanie in mana si fac pe beata (incredibil dar ea ma crede cu adevarat beata)
-apoi incerc sa ma tin treaza cu un pachet de ciocolata
-apoi sfarsesc pe la 3 dimineata rupta de somn si de plictiseala gandindu-ma cum ar fi sSA FACEM SI NOI O DATA PETRECERE CA TOTI OAMENII
Deci daca te consoleaza cu ceva.....eu consider ziua (sau noaptea) asta ca fiind cea mai plictisitoare din an
La multi ani! Funda?
Nu ma asteptam sa fie atatia, dar ma alatur si eu... sunt acasa doar cu parintii si incep sa devin usor deprimata, dar trebuie sa imi treaca, totusi e revelionul (si eu am ales sa raman acasa)
Da.Stau cu bart-n sus acasa si ma uit la Tv cum vine noul an de criza. Dupa aceea ma duc sa arunc petarde la bunicamea, si mai trag niste artificii.
Buna! Depinde ce intelegi tu prin "singur/a"! Eu fac Revelionul cu familia, acasa, pentru ca ceilalti prieteni ai mei il fac la fel, si cred ca este frumos ca macar de Revelion si de celelalte Sarbatori sa stam cu parintii(cu familia in general)!
Un An Nou fericit!
Prin singura, ma refer cu familia ). Adica nu pleci pe la prieteni, sau cluburi, sau sa vina prieteni pe la tine.