Cunosc și eu o astfel de fată. Chiar și la lecții stătea cu ochii în telefon (site de socializare, iar în listă toți sunt elevi care au ore ca și ea). Freca ecranu ca pe lampa lui aladin doar-doar să apară cineva/ceva.
Mai am o colegă care cât era ziulica de lungă se ducea la magazin, (nu aveam cum să nu o văd, trece pe lângă poarta noastră) și tot drumul vorbea la telefon cu soră-sa, ore întregi. Trebuia la un moment dat să i se termine bănuții, dar la ea parcă cu fiecare minut se adunau tot mai mulți. Se văzuse fata cu cărămidă nouă, și se dă mare începând cu portofelul lu taică-su și prostie bonus.
Motivele sunt simple pentru a face astfel de lucruri, plictiseală și lipsă de inteligență.
Dar tu ce naiba tragi fetele la raspundere pentru ce si cum fac atata vreme cat scrii ca un semi-analfabet ce esti 'maturizativa'?! Ma intreb si eu ce e in capul tau.
Tu nu intelegi?! fetele cauta atentie....si daca nu au nimic special ..macar au un telefon pe care il butoneaza si asa cred ele ca ies in relief.
Eu nu fac parte din aceasta categosrie dar mi se pare deplasat ce faci tu! peace!