| Ilovebubblegum a întrebat:

Mai intai un tip de pe facebook de 18 ani ( eu am 16 ) m-a intrebat ce fac si ne-am imprietenit si m-a vizitat acasa la mine si i-am dat inghetata laughing Dupa aceea nu a mai vorbit cu mine prea des ..cam deloc.
Problema 2. Azi un tip de 22 ani m-a intrebat tot aceeasi intrebare de inceput de conversatie si am raspuns si am vorbit putin. Dar spre deosebire de celalalt tip acesta imi zice ingeras, frumosa si :* si atat am vorbit pana i-am zis si in ce zona stau.
Amandoi mi-au dat like la poze laughing.
Cum ar trebui sa reactionez? Primul tip e in scoala in ultimul an si celalalt deja lucreaza. Problema ar fi cam ce sa zic? Cu primul tip nu mai vorbesc. Probabil ca sunt eu copilaroasa si cauta altceva decat o prietenie? Si ce doreste al doilea tip? laughing Astept sfaturi. Fara jigniri :3 Imi pare rau daca am facut greseli gramaticale ( sunt pe mobil si tastatura e mica ).

11 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Primul e clar ca nu te-a placut si de asta nu vrea sa mai aveti de-a face, cu al doilea ai putea macar sa incerci sa te intalnesti si sa vezi ce fel de baiat e... daca ti se pare ca vrea sa profite de tine nu mai vorbesti cu el si gata.

| Emmeii a răspuns:

Bună.

Tipuul de-al doilea e cam prea mare, zic eu, pentru tine. şi nu vreau să pară că am rea intenţie sau ceva, dar doar pentru că ţi-a dat like nu înseamnă automat că te şi place.

Oricum. depinde şi ţie de care îţi place, însă primul tip e mult mai ok ca vârstă. Ai putea să te bagi tu în seamă la el, să vezi cum mai e cu el şii să-i propui să ieşiţi într-o zi. Ideea e să te mai bagi şi tu în seamă şii normal, să îi dai de înţeles că îl placi. dacă îl placi. laughing.

Sper că am ajutat.
O seară bună!

| Medema a răspuns:

Ce facebook ai si de unde esti?!

| HardCore7750 a răspuns:

Tipul al 2-lea e prea mare pentru tine

| vali4789 a răspuns:

Primul tip nu te-a mai cautat probabil din cauza la inghetata, nu i-a placut inghetata.O fi fost prea rece sau prefera alte sortimente.

| Medema a răspuns (pentru vali4789):

Cred ca noi suntem singurii care am inteles la ce s-a referit cand a zis ''Inghetata''! Corecteaza-ma daca am inteles gresit!laughing

| Ilovebubblegum explică (pentru Medema):

I-am dat inghetata cu biscuiti. Nu va mai luati de inghetata ca nu are nici o legatura cu acel tip. laughing Mi-a spus ca i-a placut inghetata oricum :p Ideea e ca dupa ce ne-am vazut a devenit putin mai distant si voiam sa vad daca are cineva o explicatie 'buna'.

| Medema a răspuns (pentru Ilovebubblegum):

Poate ca s-a gandit ca esti prea mica...

| Ilovebubblegum explică (pentru Medema):

Nu stiu. Eu sunt mai copilaroasa dar si el se comporta asa mai copilaros. Probabil are alte treburi decat sa vorbeasca cu mine sau poate il plictisesc. straight face
Mai bine nu imi mai bat capul si fie ce-o fi. Daca mai vb cu mine bine, daca nu asta e.

| Medema a răspuns (pentru Ilovebubblegum):

Faci cum vrei!

| qDaniella a răspuns:

Pai saluta-l. si fa ce itit zice inima, funda?