Wow. O poveste terifianta as putea spune. Se vede ca esti foarte stresata. Fara parinti, fara un sprijin... E foarte greu. Dar ar trebui sa-ti faci prieteni. Setios Nici nu sti ce efect au acestia. Te face sa iti ia gandul de la cele mai grele momente pe care le-ai avut. Dar familia este mai importanta decat toate, asa ca ar trebui sa vorbasti cu mma ta serios. Mai ales ca ai 14 ani... O poveste foarte trista
Buna, cum situatia ta e ff stresanta, e posibil ca manifestarile tale sa nu fie neaprat cauzate de ceva organic (o boala fizica), ci de ceva psihic. Tu ai nevoie de atentie si de cineva care sa se preocupe de tine. Am intalnit cazuri similare in care organismul "inventeaza" starile de rau pentru a atrage atentia celor din jur. Poate fi si o depresie care se accentueaza, toate simptomele tale indicand asta. Nu e nimic care nu poate fi tratat. E important sa mergi la un medic si sa ii explici si situatia de acasa. Si, crede-ma, nu trebuie sa faci lucruile pentru cei din jurul tau. NU! fa-le in primul rand pentru tine. trebuie sa te simti bine pentru tine, trebuie sa fii frumoasa in primul rand pentru tine. incearca sa o rogi pe bunica ta sa meraga cu tine la medicul de familie si sa iti ia o trimitere. Mananca multe fructe si chestii cu vitamina C. De regula te pot binedispune. La fel si ciocolata sau alte dulciuri (dar nu face exces) Fructe si legume (morcovii sunt si ei ff buni).
Imi pare rau pentru. ce ti se intmpla, stiu ca tie greu ca nimeni nu te poate intelege, daca te-as cunoaste sa vorbi cu tine si am discuta toate problemele tale te-as ruga sa fii optimista si primul rand sa ai incredere in tine ai grija de tine si gasesteti persoana cu care sa vorbesti
Sa stii ca si eu te inteleg cum te simti si eu tot si acum de 2-3-4 saptamani am aceleasi simptome pe care le ai si tu si nici eu nu stiu de ca fac ametesc imi vine sa vomit in fiecare zi e asa de stresant paraca nici nu mai ai pofta de viata la scoala trebuie sa stau cu un rau inimaginabil care am distuge