Am auzit ca nu unui prieten de al meu si iubitei lui [jucau amandoi pe fun] li s-au sters pur si simplu conturile dar nu au idee de ce
Ba va zic eu e *** de server m-am jucat am avut cont de lvl 90 si mi la sters intrati toti pe alt metin2 care pe el ai otel +0(asta-i naspha ) bha dar totusi ai otel si dga in magazin nu mai stai ca pe fun sa te duci in padurea rosie... kakaturi din astea si cel putin sa intrati pe XtremeMt2 ca acolo ai cal normal si dupa aia daca ai 10 raturi de porc faci cal armat d la lvl 10 pentru mai multe informati contactati-ma la adresa de email:robytza_roby2000@yahoo.com
De ce nu mai merge metinu www.metin2fun.ro? cine stie va rog, plzz spuneti-mi p email : ciprian_mcm19@yahoo.com
Pai ca sa va lamuresc un pic s a resetat serveru si s au sters conturile dupa i a dat drumu iar si de sambata de pe la 3-4 noaptea nu a mai mers deci stie cineva daca mai merge?
Merge a fost inchis pentru o perioada pentru rezolvarea lagului dar acum merge 100% incercatil ii cel mai tare sv de metin2 pentru mine!
Ce am inteled eu ca s-a inchis pentru o perioada! asa a zis gm laren mai ales ca eu am bagat su bani
Elenastoica9 întreabă: