Buna,
Suferinta ta nu se leaga de a lui pentru ca tu poate simti in tacere pe cand el nu. Faptul ca o fata se da pe langa el, se gudura ca sa zicem asa ca un catel, nu inseamna neaparat ca a uitat cine este sau ce se intampla si accepta situatia din lipsa de optiuni. Sa stii ca si eu m-am aflat cu cineva si am fost cu cineva doar de dragul de a fi chiar daca tineam la cineva.
Acuma tu te simti defavorizata de catre el si bati in retragere, dar in timp tot acest lucru va duce la sfarsitul relatiei voastre. Nu trebuie sa fii in competitie cu panarama ci pur si simplu trebuie sa stii ce se intampla cu el si asta poti face daca tu il inviti in oras si daca el accepta ca sa vezi ce poti face.
Obtine intalnirea stai de vorba cu el si nu lasa lucrurile sa decurga asa indiferent de ceea ce faci pentru ca asa si tu te consumi si poate si el lasand lucrurile nerezolvate.
Nu mai bate in retragere, nu mai plange ci zambeste si ai incredere.
Buna,
eu cred ca ea vrea sa te faca geloasa. nu o lasa. sari peste ea, ia-eu inainte. nu il pierde. si nu mai plange, nu merita nimeni pe lumea asta.