Nu vom muri. Poate va fi o schimbare majora in omenire dar cu siguranta nu cred ca vom muri si nimeni nu a zis asta.
Nici nu mai stiu ce sa cred, sunt atatea speculatii unii spun ca da altii ca nu, pana la urma cand vine vrea sa murim, murim.
Si daca murim ce? Doar o sa murim toti. Nu inteleg de ce va e atat de frica de moarte doar nu ati vrea sa fiti singurul om de pe planeta nu?
Glumeam
De murit se va murii din pricina anumitor epidemii ce se vor raspandii pe glob.(oricum suntem multi ca numar).si ni se vor schimba principile pe care le avem in momentul defata asupra globului si asupra omenirii...
Ba da
a zis cineva...adica oamenii au calculat cum evoluam...la un moment dat eram chiar speriata... dar acum nu mai cred asta... dar chiar ar putea fi o schimbare
Daca va aduceti aminte, a mai zis cineva ca in 2004 va fi un cutremur devastator, ce va inlatura o cantitate de energie fabuloasa, creand o implozie ce va inghiti toata Europa. Inca suntem aici. Ganditi! Fiti cu picioarele pe pamant...
Atunci va fi doar un ciclu de schimbare, de aceea atunci se incheie calendarul Maya.http://www.descopera.ro/......oincidenta
P3troS întreabă:
Inesa_9606 întreabă: