Eu trec a 6-a si abia astept sa incep scoala, pentru ca mi-e dor de profesori, de elevi...nu
chestia de care nu imi e dor e teza
Pai eu am trecut in clasa a 9 si am putine emotii pentru ca nu o sa cunosc pe nimeni de acolo
Cu siguranta imi va fi dor de cativa colegi cu care m-am inteles bine dar ma voi obisnui
Nu prea ma bucur ca incepe scoala pentru ca mi-a placut mult vacanta asta si imi va lipsi.
Eu incep clasa noua, profesori comunisti si colegi cocalari nu sa imi fie dor de ei.
Sincer nu prea,(cls 9-a) si imi este dor doar de o parte din colegii mei, dar de profesori nici atat!
Buna,
Trec in clasa a9-a si nu mi dor de nimeni.
Ba chiar as vrea sa mai am vacanta 1 luna in plus.
si daca ar fi sa imi fie dr de cineva imi va fi dor de patul meu ca doar o sa merg la scoala. "
Dar tu?\
numai bine
Nu mi-e dor de nimeni, sunt a9-a...am putine emotii fiindca nu cunosc pe nimeni, dar avand in vedere ca-s o persoana care se acomodeaza repede nu-mi fac probleme
Eu abia astept`
Sunt in clasa a 8a` ...de profesori` nu prea imi e dor mai mult de colegi (pe unii ii consider ca si familia mea`)
Eu vreau sa inceapa scoala, dar fiindca mi-e dor de colegii.Trec a-6-a la Caragiale.E super acolo...si colegii si profesorii(de cele mai multe ori). Oricum, abia astept:d!
Trec a7a... Și nu. Nu sunt fericită, nu imi este dor de profesori, dar de colegi îmi este puțin.
Eu sunt a7-a, si nu sunt fericita ca incepe scoala, profesorii nu ii iubesc. Imi urasc totii colegi, cativa sunt de treaba dar restul sunt prosti gramada.
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: