| seherezad_2617 a întrebat:

Mai sunt cateva zile si incepe liceul, sunt boboaca si prietenul meu la fel. Dar nu in acelasi liceu, asta e marea problema. El e genul de tip care se distreaza, e si imatur si nu stie ce vrea de la viata. Dar cred ca am reusit usor sa'l schimb. da' stii vorba aia "lupu'si schimba parul da' naravu ba"... tin sa mentionez ca m'a inselat cu o viitoare colega de'a lui.am trecut peste asta. dar nu stiu cum sa depasesc momentu' inceperii liceului.
Daca e vreuna/unu care e in situatia mea. dati'mi nenica niste sfaturi...pareri, ori ce.

Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa-ti gasesti un prieten care sa fie la acelasi liceu cu tine, eventual din aceeasi clasa, pentru a te putea intalni mai des cu el si pentru a-l putea "supraveghea" mai de-aproape. Altfel, mai ales ca spui despre el ca-i place sa se distreze si chiar te-a si inselat deja, fiind la alt liceu, o va face in continuare, iar tu te vei gandi tot timpul la el, vei suferi si aceasta suferinta te va afecta chiar si la invatatura. Cu sinceritate si prietenie!

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce inseamna sa schimbi un tip care inseala?thinking Misiune imposibilaoh go on
Iti dai seama cat de mare e tentatia.Viitoare colegasmug
N-ai decat sa vorbesti deschis cu lupul si il ameninti ca ii pui pielea in bat daca il prinzi atarnat de unawaiting

| larrii a răspuns:

Eu sincer zic ca nu o sa mai tina mult relatia asta...pentru ca in primul rand sunteti la liceu, el vede fete noi, tu baieti smug o sa va indragostiti de altcineva si nu o sa mai aveti asa mult timp unu de altu. mai ales ca intra 9a trebuie sa inveti sa faci o impresie cat mai buna profesorilor si bla blachatterbox

ai grija de tine :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste si ai sa rezolvi problema.Bafta!