| alexalx1234 a întrebat:

Mai sunt fete care nu stau toata ziua cu tigara in gura?

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fumatoarele sunt bune

| Fatamuntilor a răspuns (pentru RAY):

Bun raspuns pentru un candidat pentru userul anului! Bravo, esti tare!
Sunt bune la ce?

| RAY a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Angy esti cam rea cu mine,nu inseamna ca daca sunt canditat voi deveni un ipocrit,fals doar ca vezi doamne sa ma voteze cineva,niciodata numi voi vinde personalitatea adevarata pentru un vot sau pentru avantaje,eu sunt ceea ce sunt,nu traiesc ca sa fiu pe placul altora, scopul existentei mele nu este sa fiu pe placul altora, cine ma place ma place asa cum sunt, revenind la intrebare tu poti intelege orice vrei din raspunsul meu, interesul meu e ca victor sa inteleaga, angy eu nu sunt perfect cum nu e nimeni, nu o sa joc teatru pana pe 3 ianuarie pentru un vor, sunt ceea ce sunt, eu in continuare cred ca cel mai sincer sentiment uman este ura, desi daca multi ma urasc ma bucur de asta, ca iubirea nu poate fi sinonima cu specia umana, sarbatorii fericite

| Fatamuntilor a răspuns (pentru RAY):

Ray,dragule,incepi sa semeni cu cei care ne conduc! Promit taman ce vor altii sa auda pentru a zmulge un vot.
Mi-e indiferent cine castiga!
Sanatate si sarbatori cu bine!

Cei care sunt in parlament si la guvern si presedintele au fost alesi in mod democratic prin vot, nu inteleg de ce va plangeti de ei? din moment ce voi ati votat acele persoane, nu pot sa seman cu ei din moment ce de la anul 40% din ceea ce castig va fi impozitat iar asigurarea de sanatate va costa 200 de ron pe luna, eu nu seman cu ei, ceea ce am spus chiar o spun sincer, nu ma scimb nu ma voi schimba sa fiu pe placul altora, sa fim sinceri angy de cate ori am dat eu raspuns ca sa fiu pe placul cuiva? de cate ori am dat fundita cuiva care ma contrazis? acesti indivizi in frunte cu dragnea o sa bage PFA in faliment iar firmele mici vor disparea, asa ca vor fi doar cele mari straine

Chiar nu sunt un ipocrit, de 5 anii de zile merg si repar calculatoare prin Timisoara si multi ma recomanda,niciodata nu mi am baut joc de cineva, am toate taxele,impozitele platite la stat, daca esti ipocrit,fals,mincinos nu rezisti pe piata nu ai cum te manca alti sau te manca clienti,nu ma laud dar nu sunt ipocrit in ceea ce spun,desi majoritatea prefera minciuna si traiesc cu ia toata viata, pentru ca alegand adevarul ajungi la depresie, nu ai scop, sens al vieti, eu nu cred nici in dumnezeu sa spui ca am o speranta, e greu in viata nu e usor

| peperonies a răspuns:

Nu. literalmente toate fetele din lume fumeaza.

| anamariarot a răspuns:

Sunt foarte mulți oameni care nu fumează, so...

| CleanHeart a răspuns:

DA.

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Desigur ca da, cele ce țin la sănătate lor.

| TheLifeIsGood a răspuns:

Sunt... nu toate fumeaza, nu toate consuma alcool, nu toate sunt prostituate... Desi e adevarat si iti inteleg intrebarea, nu le judeca pe toate dupa cateva. Sunt multe fete de treaba, dragute si cu un caracter minunat. Nici vorba de fumat! happy

| Emma30555 a răspuns (pentru TheLifeIsGood):

Și dacă fumează care e problema? Fete drăguțe și de treaba care fumează nu crezi ca exista?

| Xelon a răspuns (pentru Emma30555):

Sa inteleg ca esti o fata "draguta si de treaba care fumeaza ", nu?

| Emma30555 a răspuns (pentru Xelon):

Nu inteleg conceptia asta. Ce legatura are fumatul cu felul de a fii al unei fete

Răspuns utilizator avertizat
| TheLifeIsGood a răspuns (pentru Emma30555):

Nu am nicio problema cu fetele care fumeaza. Insa ele in mod clar nu inteleg care e treaba cu fumatul si ce poate cauza acesta. Oricum, probabil exista o multime de fete,, dragute si care fumeaza,, printre care poate esti si tu. Eu mi-am spus doar parerea happy

| PokerFace1998 a răspuns:

Logic, centuristele, au alta ocupatie. deh.

Întrebări similare