| Eualex667 a întrebat:

Mai sunt fete care sa gandeasca limpede in ziua de astazi? Sunt singurul care crede ca lumea asta se duce de rapa? Chiar e asa de neobisnuit sa mai fi cineva normal? Pur si simplu nu mai gasesc prieteni care sa imi respecte felul de a fi(sincer,de treaba,la locul lui si la nevoie). Incep sa cred ca ar trebui sa fiu ca ei,ca totii cocalarii pe care ii vad zi de zi, cateodata imi spun, poate eu sunt cel care gandeste gresit...

Răspuns Câştigător
| RoyDupuis a răspuns:

Nu, nu gandesti gresit! stiu ce simti, traiesc aceeasi poveste... ma bucur sa descopar ca nu sunt singura! ramai cine esti! Nu e usor! si vei indura multe! dar sunt sigura ca rasplata ti-o vei primi candva! dar nu in viata asta...nu aici. pentru ca asa e construit universul si legile lui_ _ _

9 răspunsuri:
| SuneteDeChitara a răspuns:

Nu esti tu cel care gandeste gresit.
E adevarat ca lumea din ziua de azi se afunda din ce in ce mai mult.
Multi cred ca e smecher sa ai aere de cocalar si sa te crezi superior.
Pana la urma, realitatea o sa-i loveasca dur si o sa deschida ochii.
Sper.

| Eualex667 explică (pentru SuneteDeChitara):

Da pe majoritatea o sa ii loveasca foarte dur, dar parca imi pare rau pentru ei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SuneteDeChitara):

Mda... happy speri in continuare! nu! lor le va fi din ce in ce mai bine, si lor nu li se intampla lucruri, tocmai datorita felului lor de a fi, si de a rezolva totul prin... ma opresc aici.

| BlackRose4ever a răspuns:

Fete?! Dar ce zici de acei cocalari care nu mai stiu cum sa fie in centrul atentiei? "Regele șoselelor", "Boss de boss"... Din pacate numarul oamenilor carora le sufla vantul in cap este in continua crestere, ca urmare a degradarii societatii si in mare parte a educatiei. Absolut scârbos! Totusi, exista acel 1% care, din fericire, nu se "poate" adapta cerintelor actuale. Respect pentru acei oameni!

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackRose4ever):

YAP!

| Alexaaxc a răspuns:

Fiecare cum ii e norocul, e greu sa gasesti persoane care sunt perfect compatibile cu tine. E mai usor sa iti pui o masca si sa falsezi decat sa fi tu insuti, de asta nu poti castiga incredrea unor persoane care nu cred in primul rand in ele. Capul sus ca din 7 miliarde+ de oameni nu ai cum sa nu gasesti persoane pe placul tau, pana la urma daca iti pierzi speranta s-ar putea sa ratezi ocaziile cand le vei cunoaste

| Eualex667 explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri, chiar ma bucur sa vad ca mai sunt persoane cu picioarele pe pamant in zilele astea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Eualex667):

EU CRED CA TOTUL SE REZUMA LA EDUCATIE ( ceea ce nu PREA mai exista, cel putin prin Romania) SI LA NIVELUL SPIRITUAL AL FIECARUIA! sincer... pentru mine, Iadul este aici, pe Pamant. Cu cat induri mai multe aici, (si cu cat reusesti mai mult sa le induri) cu atat iti va fi mai bine... dincolo (dupa moarte, caci sufletul va continua sa traiasca). Suntem aici ca sa evoluam! Spiritual!

| Eualex667 explică (pentru anonim_4396):

Sper sa ai dreptate, mersi mult.