Imi place, esti sincer si recunosti ca nu prea ai facut scoala, caci se vede, dar nu e nimic, ideile tale m-au atins.Asa e, respectul in ziua de azi nu mai exista, sunt copii care n-au ajuns in clasa I si injura de mama focului.
In Romania, la modul general, de asemenea nu mai exista respect pentru ca toti fac ce vor fara sa le pese si de cei cinstiti, saraci, dar destepti.
Si tu ai de rescris.
Referitor la tine, Daniel din Timisoara, de ce te plangi ca elevii (din ziua de azi) nu fac scoala, daca nici tu la randul tau nu ai facut-o?
Nu e problema numai cu ortografia, ci si cu exprimarea, vrei sa transmiti o idee si nu stii sa te exprimi. Inainte sa faci o observatie, asigura-te ca esti in masura sa o faci (asta si pentru Zangetsu).
Asa este, multa lume este asa.
Exemplu specimenele din clasa de la mine ( sunt in clasa a X a ). Urla si injura fara sa gandeasca pentru ca asa e cool.
Si asa sunt si astia mici, vad fete de 12 ani cu fuste scurte si machiaji de parca ar fi niste PR...
Tara asta are asa un potential, dar este irosit.
Dezamagit...am citit atat pentru a constata ca nu exista un "?" in text.La ce sa raspund?
Da, iti sustin parerea si nu pot contrazice cu nimic situatia actuala a tarii si a noii generatii.
http://www.youtube.com/watch?v=JsN93nxa8vo&feature=related
Daniel,observ că pui mult accent pe bunul simţ din ziua de azi.Mi-a fost cam greu să înţeleg ce ai vrut să spui şi asta pentru că ai multe lipsuri în materie de gramatică,exprimare, scriere. Încearcă să rezolvi lucrurile acestea, chiar dacă ai 28 de ani. Niciodată nu e prea târziu. Revenind la ceea ce ai spus, în primul rând trebuie să înţelegi că trăieşti într-o societate, că trăieşti înconjurat de oameni şi nu toţi sunt la fel. Fiecare are dreptul să-şi formeze caracterul aşa cum vrea şi să fie aşa cum simte.I-ai băgat pe toţi în aceeaşi oală, jigneşti şi ai aceleaşi aşteptări de la toţi. N-a fost prea frumos din partea ta. Asta e lumea din ziua de azi şi nu ai ce face. Mai bine trăieşte-ţi viaţa şi nu sta să te pierzi în lucruri pe care ceilalţi le fac. Baftă!
SexGirl1921 întreabă: