Eu sunt din Galati, si maine din pacate da-mergem la scoala (noi, galatenii) .
Nu se stie Daca o sa fie la fel vremea stam si maine acasa Sa dea Dumnezeu sa fie la fel
Situatia pentru maine va fi discutata azi de catre inspectoratele scolare si de catre ministerasteptam pana deseara sa vedem
Cum astazi nu a rezolvat nimeni nimic pe strazi maine mai mult ca sigur nu se face scoala. Mai bine oricum nu aveam niciun chef
Eu din cate stiu cei din Buresti maine nu se duc la scoala stau acasa eu astept sa vad stirile de la ora 19:00 daca si scolile din Ploiesti vor fi inchise
Ministerul Educaţiei urmează să transmită astăzi, la ora 17. 00, situaţia judeţelor cu şcolile afectate de condiţiie meteorologice şi mâine, 9 februarie.De asemeni, scolile şi grădiniţele rămân închise mâine in Bucuresti dar si în judeţelel Galaţi, Călăraşi şi Teleorman.
Ministerul Educaţiei urmează să transmită astăzi, la ora 17. 00, situaţia judeţelor cu şcolile afectate de condiţiie meteorologice şi mâine, 9 februarie.
Şcolile şi grădiniţele rămân închise mâine in Bucuresti dar şi în judeţelel Galaţi, Călăraşi şi Teleorman.
Elenastoica9 întreabă: