| GaBeLo10 a întrebat:

Maine am examen,la fel ca si miercuri. As vrea sa primesc mai multe incurajari. Cea mai frumoasa si cea mai motivata, funda!
Multumesc!

7 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

treci şi-nvaţă

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Pune curu pe carte ca o sa ajungi femeie de serviciu, sa speli veceuri si o sa dai altora in cap pentru o paine. Nu o sa ai nici ce manca, nici casa, nici nevasta sau copii si o sa te bazaie mustele in statia de autobuz cand iesi la cersit.

Cum e, suficient de motivat?

| GaBeLo10 explică (pentru FABULOSUL6000):

Sunt baiat. cum sa ajung femeie de serviciu, inteligentule?

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru GaBeLo10):

Pica tu examenele si sa vezi cum ajungi laughing

| lovecats123 a răspuns:

Keep calm...o sa treci examenul cu briobrio.sunt sigura ca o sa fie usor si ca multi vor lua peste 9.50 no stres rezultate faine

| Levelstar a răspuns:

Trebuie sa fii relaxat, iar cand primesti subiectele sa stai calm si gandest-te ca tu vei rezolva tot, si sa nu te grabesti.

| heyitsteo a răspuns:

Heeei stai fara stres. Va fi asa de usor, doar fi tu sigur pe tine si o sa te descurci minunat. Si eu l-am dat anul trecut, iar dimineata de dinaintea examenului am facut un exercitiu de relaxare si nu am avut niciun stres, a fost extrem de lejer. Gandeste-te ca este doar ca o simpla teza in care vei primi mai mult materia de anul acesta (clasa a opta). Va fi foarte bine si ii vei multumi pe toti cu notele tale. Nu este capatul lumii, pupici si succes mult!