Esti sigura ca nu a zis asta in gluma? adica nu mi se pare ca ar fi zis'o serios
parca baietilor le plac fetele timide, bine nu foarte timide, credeam ca li se pare destul de sweet sa vada o fata ca se inroseste
ai incredere in tine si gandeste-te ca nu se intampla nimic rau, nu ai ce sa gresesti sau sa strici
o sa vezi ca la inceput e mai greu, dar dupa te obisnuiesti
si daca vrei incearca seara sa-ti imaginezi cum o sa fie cand o sa te intalnesti cu el viseaza asa un pic cu ochii deschisi poate o sa-ti fie mai usor maine
Gandeste-te ca este prietenul tau, ca trebuie sa ai incredere in el.Nu ai de ce sa fi timida sau sa te inrosesti.Sunt foarte multe persoane timide chiar si baieti.Trebuie sa ai incredere in tine, sa te apreciezi.Sunt sigura ca o sa fi timida la inceput, dar dupa te obisnuiesti cu compania lui.Bafta:*
Nu ai de ce sa fii timida.inbracate frumos, cu farduri si diferite accesorii, si il vei intimida pe el.
fa-ti curaj sai vorbesti.si din eperienta mea, baietilor leplac fetele timide.
Daca spui ca esti timida cind esti in priajma lui, poate ca trebuie sa fii perfect imbracata, machiata(daca te machiezi desigur) ca sa nu ai nici o grija precum>poate nu arat bine? sau ceva de genu asta.Eu de exemplu cind stiu ca sunt super mearga frumoasa in acea zi nu am nici o grija