Memo plus. poate da trebuie sa fii relaxata. Oricum prima data este rau deoarece nu stii ce te va pune sa faci. Eu la engleza la proba orala unde credeam ca o sa ma descurc bine am dat-o in bara rau. Sper sa nu patesti la fel.
Dar de ce dai proba orala la romana, eu nu am mai auzit asta pana acum. Unde vrei sa dai?
Gandeste astfel! cca oricat de tare te vei incurca vei fi acceptata. asa nu vei suporta atata presiune, ca ce se va intampla cu tine daca nu iei proba? fa putina yoga, pune`ti in ordine gandurile si atat. daca esti sigura ca stii tot nu mai repeta asa vei uita mai repede, relaxeaza`te si gandeste`te ca nu e asa de grava situatia. bafta la proba
Stai linistita poate nu te pune prima sa raspunzi sunt mai multi in sala nu ai de ce sa ai emotii rar se ia 9 la oral asa ca nu ai de ce sa te temi ca vei lua mai putin de 10, poti sa bei un ceai care sa te calmeze ceai de musetel sau medicamente Persen Forte dar eu zic sa incerci cu ceaiul si sa nu te mai gandesti tu ca se poate intalmpa ceva rau si sa vezi ca te linistesti totul e sa ai un somn bun linistit fai o baie calda date cu o crema de fata daca poate cineva sa iti faca un masaj dimineata inainte de examen manaci bine si sa vezi ca o sa iese bine.
Stii,avind atitea emotii tu singura complici situatie.Nu trebuie sa te bazezi pe "ceva pastile", ci dinpotriva pe tine.Incearca sa lucrezi cu tine psihologic si pregateste-te bine, ca sa fii sigura ca reusesti.De ex.,spune-ti:Eu voi reusi, Eu sut sigura ca voi trece peste aceasta proba, Eu voi fi cea mai buna.Creaza-ti o siguranta morala ca tu intr-adevar cunosti si poti sa dai proba!
Mult succes pe maine si fii mai curajoasa si optimista!
Baftaa!
Nu prea e bine sa iei pastile in astfel de cazuri.trebuie sa te linistesti in primul rand.totul va fi bine si oricum te vei descurca:* asa e intotdeauna pana dai ochi in ochi cu profesorii de acolo iti va trece pe moment.pentru stari de panica si de agitatie in general poti lua sedatif PC.eu am luat odata cand eram foarte suparata.nici decum pentru o lucrare asa ca nu cred ca este atat de grav si poti trece peste si fara ele. dar in general pentru stari de panica acestea sunt foarte buneconsulta'te si cu parintii tai si Bafta multa maine:*
Daca stii ca te descurci, atunci scapa de aceste temeri. Stiu ca este mai dificil, dar tine minte ca, cheia este la tine. Invata sa te relaxezi, indeparteaza gandurile negative, gandeste-te ca totul va decurge bine. Daca continui sa fii emotiva, nu rezolvi nimic. Gandeste-te ca mai sunt atatea probe. Accepta acum schimbarea! Si eu am bac-ul si chiar ma duc foarte relaxata. Mult succes iti doresc!
Marius339 întreabă: