| croissant a întrebat:

Maine am test la romana mi-am facut copiute dar nu stiu unde sa le pun am o profa de treaba si nu ne face nimic. doar sa nu ma prinda nu vreau sa risc dati mi idei unde sa pun copiutele la cele mai bune idei

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

1 Poti sa le pui in penar
2Poti sa le pui sub fata de masa si sa le scoti acnd ai nevoie, daca ai
3Poti sa le scrii pe o coala mai mare si sa o intorci cu spatele, pe care o folosesti drept ciorna
4 Poti sa le pui undeva in banca, unde sti ca poti umbla
5Le poti pune sub coala de test si daca le vede sa-i spui ca atunci le-ai scris
Dar nu stiu, cred ca cel mai bine este sa inveti. Mai ai destul timp pana maine! Insa decizia iti apartine.big grinhappy

| Lora a răspuns:

La bata pantalonului, in maneca, sau in interorul gecii si-o lasi descheiata si mai tragi asa de ea ca si cum ai aranja-o, ori pe scaun si dai pioarele itr-o parte si citesti, ori cu banda de scoci lipesti pe interiorul bancii si cand iti trebuie ceva dezlipesti citesti si lipesti inapoi.

| mee_2164 a răspuns:

Mie mi-a dat cineva un site http://www.fituica.com/
sper ca te-am putut ajuta funda?

| CobraLeon a răspuns:

Pai eu de obicei la lucrari am ciorna si bag copiuta in ea... apropo atunci cand copiezi sa nu te simti stresat, fi calm ca altfel isi da seama. Eu la romana vorbeam cu doamna si copiam laughing)

| z_2699 a răspuns:

Depinde cat sunt de mari. poti sa le pui intr-un pachet de servetele pe care-l pui direct pe bancawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era o metoda foarte tarelaughing. Daca in fata ai o colega cu parul lung, ii poti lipi copiuta de spate si ii pui parul peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine se copie cu foile sub foaia de test(trebuie sa ai mult curaj) sau cu foile sub fund, intre picioarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pui esenntialul pe o foiaie mica si o mototolesti cat de muylt poti. O bagi in ureche, cand ai nevoie de ea te scarpini in urreche si o scoti. sau poarta o bratara de aia lata, si o bagi sub ea.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti o bluza pe tine si pago in maneca daca nu...