Si eu am emotii. Dar ca sa scapi de ele ai putea sa te uiti doar la o colega..adica la prietena ta cea mai buna din clasa, ii spui problema ta si ii spui sa fie serioasa. si daca te pune sa zici ea te v-a asculta..adica va fi curioasa de ce ai de zis si nu va rade.
Am un cel mai bun prieten daca ma uit doar la un coleg ma face sa rad
Si eu eram acum 5 luni la fel ( sunt in clasa a 9-a ) stiu ca imi era frica sa fac orice in fata multor oameni, dar gandeste-te daca toti din clasa iti sunt prieteni sau no' majoritatea nu ai de ce sa iti fie frica, gandeste-te ca nu e ceva super important asa o sa prinzi mai mult curaj
Clasa mea nu prea e unita si daca faci ceva gresit sau te faci de ras, un coleg iti tot aminteste timp de un an sau 2 sau 3 si mereu m-am simtit penibila. La liceu ma gandesc ca voi da iar peste colegi din astia.
La liceu mereu o sa intalneti tot felul de oameni adevarat dar o sa fie si de genu' tau, si chestia cu cel mai bun prieten nu e adegvata pentru ca el mereu te va face sa razi sau chestii din astea...
Eu ma uit prin clasa doar cand nu stiu raspunsu si rog,, din priviri sa ma ajute, La liceu singura chestie de care imi e frica sunt profesorii si colegii si frica de a iesi la tabla.
Pai si asta depinde de ceva, daca intri intr-o clasa buna ( mate info, eco, filo, etc) riscu de a te face de ras creste, insa de ai avea o clasa ca a mea ai fii chill toata ziua, doar ca nu o sa ajungi departe...
Nu le am cu matematica de loc Vreau sa ma duc in Italia la desen artistic, sau grafic oricum daca nu astea atunci filologie sau stintele naturii desi nu le am cu biologia. raman pe desen Problemaa mai mare e ca trebuie sa invat si limba si o sa fiu si in alta tara, dar intr un fel imi convine ca o sa imi fac o viata noua, poate mai buna ca acuma.
Eh, succes oricum daca pleci din tara nu mai ai de ce sa-ti fie frica ca maine te faci de ras ca le spui bye...
nu m-am gandit la asta pana acum multumesc :3