| Oana4340 a întrebat:

Maine dam test la istorie. Vroiam sa va intreb cum pot sa invat mai bine, adica o tehnica in care sa invat mai usor?

Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| TeooTeo a răspuns:

Fa-ti o schema
o sa inveti f usor
scrie notiunile de baza
daca le stii pe acestea o sa fi un as:p
Fundoi?:*

7 răspunsuri:
| andreeutzaa a răspuns:

Pai la inceput trebuie sa te concentrezi.intr-o camera singura, fara tv, pc ecc.
Apoi nu invata ca papagalul pentru ca pana maine uiti dar incearca sa intelegi.Subliniaza ce e mai important si apoi incepe sa repeti lectia cu cuvintele tale nu ce zice cartea.Doar asa poti spune ca stii si ca ai invatathappy

| bkmad a răspuns:

MemoPlus adica tratament vere.
Eu am un flacon plin. am probleme cu memoratul laughing si i-au in fiecare zi cate una. Si sincer? Ma ajuta happy. Incearca nu ai nimic de pierdut. Si nu sta cu frica, ca unii zic ca nu e bun pentru tineri 15 16 ani. E ft. bun.happy

| Nimeni1996 a răspuns:

Eu invat ca papagalul.adica citesc o prop dupa o zic pe de rost.si invat cu tehnice asta in jur de 20 de pagini(mai mult nu am avut)

| zizi000 a răspuns:

Iti imaginezi ceea ce citesti.

| Ella98 a răspuns:

Buna! Nu stiu cum inveti tu dar iti spun cum invat eu.In primul rand citeste BINE lectia pe care o ai de invatat, apoi noteaza-ti ani, domnitorii, razboaiele, etc. Dupa aceea incearca sa povesteti lectia cu(virgula) cuvintele tale. dupa aceea mai citeste lectia o data ( nu e neaparata nevoie, daca ai inteles lectia din prima) dar sa stii ca in mare parte, trebuie sa fii si atent la ore.succes.sper sa imi spui cum a fost la test si sper ca te-am ajutat. fundita?

| chocolate3755 a răspuns:

Ai putea sa subliniezi ceia ce e mai important, apoi citeste o data ce ai subliniat, incearca sa povestesti, daca nu-ti iese, mai incearca asa din nou, si nu invata de parca ar fi o obligatiune, ci ca pe o placere, coienstientizeaza ca ceaia ce inveti iti va prinde bine si totusi este interesant, si afli ceva nou, si inca ceva, incearca sa povestesi cu glas tare, cu intonatie, asa te vei simti de parca inveti numai pentru tine nu pentru test, si dupa ce termini, cauta putina infotmatie adaugatoare la acea tema, vei afla si mai mult informatie noua si te vei simti bine stiin dca ai facut mai mult decit trebuia.nu invata pina nu mai poti, 30 min, relaxeazate, apoi din nou, tot asa, si nu invata unul si acelasi lucru timp mai mult de 1 ora jumate pentru ca apoi nu vei tine minte nimic happy sper sa te ajute, in orce caz pe minte de fiecare data ma ajuta.succes la test