Vizionati filme... uitati-va amandoi la tv...mergeti la o pizza ceva...gatiti amandoi... faceti dragoste .
Ia niste floricele... un dvd si un sidiu cu un film.:*:*...(indian, actiune, horror...:S)va uitati la un film
tutetii sa gatiti ceva impreuna...:S... o prajitura
stiu si eu...:X:X:X
faceti tot ce credetii ca este bine si neplictisitor:*:*:*
mult succes
Se pot face o multime de lucruri, depinde si cat de stabila e relatia si de cat timp va cunoasteti.
Va puteti juca pe calculator impreuna, puteti sa va uitati la filme, sa gatiti impreuna, sa vorbiti despre una si alta, sa radeti, sa va simtiti bine.
Asa descoperiti cat de bine sau de rau va simtiti unul cu altul. Sunt sigura ca veti gasi ceva sa faceti.
Vedeti un film de dragoste foarte frumos... vb despre voi si totul vine de la sine mai departe! pa
Nu stiu daca esti baiat sau fata, dar oricum, nu cred ca o sa fie greu sa gasiti cv distractiv
Va uitati la un film
Jucati un joc video sau vizitati niste site-uri pe calc.
Daca are o consola (Wii, XBox, playstation) puteti sa va jucati la televizor unde aveti mai mult loc si e mai confortabil
Faceti floricele ca sa aveti cv de rontzait
Luati suc sau orice va place sa beti
Comandati pizza cand va e f foame sau continuati cu floricele
Sunt f multe... daca sti deja astea sau le-ati facut de atatea ori incat v-ati plictisit, atunci iesiti pe-afara undeva nu departe de casa/apartament si vb nu stiu...sau terorizati vecinii luati-va de un betiv si fugiti ca nebunii in timp ce el se tareste dupa voi ca sa va prinda
Sunt ATAT de multe chestii app, nu gatiti mi se pare ciudat... dar daca chiar va place, atunci dc nu?
Pai...si eu de ziua mea si a iubitei mele...am fost de la 10 dimineata pana la 10 seara...pai...ne-am plimbat, ne-am jucat(eu am 16 ani si ea 15)...cum ne-am jucat...pai ne alergam, ne gadilam, jocuri de-astea care sa duca apoi la o serie luna de saruturi si mangaieri ...si apoi la altceva, daca vreti sa continuati...mai puteti sa vorbiti, sa va ganditi la viitor, daca e ceva serios intre voi...sunt multe lucruri de facut cand esti cu partenerul.eu simt ca timpul trece ingrozitor de repede cand sunt cu iubita ((... abia astept sa fac 18 ani ...sa imi iau masina si sa pot sa stau mai mult pe la ea... poate chiar sa dorm la ea
V aputeti uita la un film romantic, puteti cimanda mancare acasa, puteti asculta si dansa pe o muzica buna. sunt multe chestii. succes>
Avand in vedere ca pui astfel de intebari cred ca esti inca mica de aceea nu prea am raspunsuri pentru tine, kratos, are dreptate dragoste multa dragoste...
5 ore ți se par mult? Mie nu chiar. Dar ca să-ți răspund, încearcă să aflii mai multe despre el, să îi spui ce gandeștu tu despre subiectul X sau Y...ar fi o optiune și sexul, 5 ore fiind... să zic așa... îndeajuns. Mult succes din partea mea, oricum, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din piață, așa că, și în cazul în care ai în minte ceva cand te îndrepți spre el, cand vei ajunge acolo, va fi totul diferit.
Succes.