| Ervin a întrebat:

Măine e ultima zi în care respirăm aerul libertăţii, după care începe sclavia... voi ce o să faceţi mâine? Cel mai tare răspuns primeşte fundă. Ştiu că plângeţi cu toţii, la fel ca mine crying crying crying ~x(

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Am inundat deja casa de la atatea lacrimi marecrying
Ma duc sa mai plang si pe la vecinioh go on
Ce sa fac, vreo 2 ore prin oras, acasa, dormit si seara pe messwinking

12 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Doamne fereste! Cum sa plang?! Doar nu ma spanzura nimeni. Si daca incepe, ce sa-i fac? Sa inceapa ca oricum nu stau eu sa invat la matematica si tot ce e legat de materiile de la real. Eu scriu si invat la engleza, franceza si romana.Atat.Apropo,aerul libertatii o sa-l respir in fiecare zi, mai ales in pauze. Daca stii cum sa te distrezi, este foarte frumos la scoala.

pa, pa.

| Cσσкiє a răspuns:

Mâine îmi voi cumpăra pantofi şi caiete, voi merge la Carrefour. O să încerc să trăiesc în prezent, să nu mă gândesc la viitor şi să-mi trăiesc ziua, nu să stau să plâng în casă. Nu-i nimic, Ervin, ne vom obişnui noi, începutul e cel mai greu. Mult succes în noul an şcolar!

| marrr a răspuns:

As vrea sa imi petrec ziua impreuna cu prietenul meu. mi-e asa de dor de el, desi nu l-am vazut de 2 oresad. Sper sa fie o zi frumoasa, asa cum se merita dupa atatea zile minunate de vacanta, in care mi-am facut prieteni noi, am plans, am ras, am cantat, m-am bucurat mai mult sau mai putin de lucrurile ce mi s-au intamplat. dar suntem AICI. Si privim cu bucurie spre trecut, dandu-ne seama ca am infruntat o despartire, un esec, o tema nefacuta, o carte necitita, o raceala, o greseala. Ii multumesc Lui Dumnezeu ca sunt aici cu voi, ca am un iubit care ma apreciaza si o familie aproape si nu in ultimul rand, sanatatea!
Mult succes in noul an scolar!

| Helvete a răspuns:

Bine zici!laughing(partea cu sclavia). Maine am de gand sa dorm cat de mult pot eu sa dorm, in primul rand. Apoi cred ca am sa stau degeaba, ascultand muzica. Probabil tot in patlaughing. Ceva de genul. Oricum, mai e doar o zistraight face.

| Roxy a răspuns:

Pai tocmai am facut rost de 100 de ronsmug(am dansatbig grin)
Si ma gandesc sa ies in oras cu colegi mai de treaba sa bem sis a ne inecam amarulrolling on the floor
Sau poate ma duc la casa de pe deal si dau un mic party asa sa fie completa vacantadevil
Poate ii sun pe doi prieteni si fac o intalnire in 4laughing
M-as fi dus in seara asta in club da e destul de tarziu si is si obosita cum am dansatlaughing
Ma gandesc sa umplu piscina de la casa si sa facem baie cu riscu sa ne racimdevil
Vara asta am mers pe idea:No risc...No fun!devil

| iuliana1221 a răspuns:

Ma gandeam sa-mi petrek tot timpul cu prietenii si cu siguranta voi savura fiecare clipa de libertate ca si cum ar fi ultima(desi asa e )

| Mariiia a răspuns:

Ma gandeam sa dorm toata ziua laughing
dupa aia incepe teroarea trezirii de dimineata sigh si nu o sa pot sa ma odihnesc bine.

| LuckyboyRO a răspuns:

Incepe inchisoarea. penitenciarul de maxima siguranta laughing. mda pai o sa ma duc oleaca la bunici, in rest ma uit la pc, la tv.

| Andandut a răspuns:

O sa traiesc ziua de maine ca si cum ar fi ultima din viata mea. O sa fac ce vreau, o sa ies cu prietenii, o sa rad pana nu mai pot, o sa glumesc, o sa dansez etc.
Cand ma gandesc ce calvar ma asteapta dupa ziua de maine... rolling eyes
Dar totusi, hai sa fim optimisti, poate au devenit mai "buni" profii si nu o sa ne mai toace atat la cap. laughing
Oare visez cu ochii deschisi acum?laughing

Of... a trecut vacanta de vara si-mi pare atat de rau.

Va doresc tuturor sa aveti parte de note cat mai mari! :X

Pa, pa.

| Andandut a răspuns:

Aa si spor la copiat pe la testele initziale laughing.

| Jorj a răspuns:

Pai... Am sa plang toata ziua iar dupa imi fac contur la vene si le tai perfect... dupa in timp ce ma arunc de la etajul 2 (cam aproape de pamant) ma spanzur si iau 30 de somnifere, in rest e ok tu ce faci?

| axel007 a răspuns:

Ma duc sa ma rog la biserika sa iau peste 5 la fizica in teste laughing