In primul rand la multi ani! de ce sa fie indecent? este destul de ok o fustita, nu prea scurta, mai ales daca este si cald si un tricou sau o bluzita draguta.
Draga Meli, la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai succese si sa fii iubita. Eu am gasit doar acum intrebarea ta, transmisa in casuta mea de e-mail asa ca, acum iti raspund. Sunt convinsa ca ai fost foarte frumoasa si ai avut o zi buna, iar la teza la istorie totul a fost in regula. Incearca sa fii mai putin emotiva si sa nu te gandesti la teze, la examene ca la "sfarsitul lumii" pentru ca, atunci totul va fi in regula, iti vei aminti ce ai invatat si vei raspunde bine.
La multi ani!
Incearca sa renunti la ideea de colanti si fusta sunt ceva de un foarte prost gust, o ideea hidoasa si expirata. incearca o rochita draguta de vara sau un tricou funny
happy day again!
Ideea e sa te imbraci in ceva ce. ti sta tie bine si in care sa te simti bine
ai grija cum combini mai ales la colanti(eu insa cred ca e prea cald pentru ei, dar prea frig fara)
dar nu. ti face probleme in privinta decentei...asat in kzul nu ai uniforma de la scoala...important e k e ziua ta si trebuie sa te distrezi
la multi ani
Apai depinde de fustitza. mai bine ia un ciorap culoarea piciorului. nu e babesc sa stii. intins ft bine pe picor. ft ft deschisi intelegi? ai grija la papucei sa nu cazi in penibil. la multi ani! :*:*
La multi ani! ...sa fi fericita sh iubita!
spui c ai picioarele subtiri.at foloseste colanti cat mai colorati(nu negru pentru ca acesta face piciorul sa para mai subtire)alege culori tari... daca u t simti bine asa.at ce t opreste...in plus.este ziua ta. o exceptie merge
Mey, pentru note mari, incearca tot ce e mini...la profesori nu o sa mai fie mini...
La multi ani! ...cat despre tinuta...nu prea scurta atunci e ok... buna alegere...ai grija de u>
La multi ani si iti doresc sa ai maine o zi minunata
Mie sincer mi s-a acrit sa vad colanti cu fusta...fii mai inventiva
Cel mai bine era sa iti iei o rochita vaporoasa pana la genunchi si cu balerini sau sandalute... dar daca nu ai de ales, incearca fusta cu o bluza gen babydoll si cu balerini...acum depinde si de materialul fustei...