Adauga in cutia de lapte putin colorant alimentar. Nu e daunator in nici un fel dar surpriza o sa fie foarte colorata.
Pune o folie de plastic transparenta la toaleta intre vas si colac. Noaptea e cel mai bun moment, ca sa nu fie remarcata. Apoi cand cineva o sa mearga la toaleta… Surpriza! Dar fii atent si nu face farsa asta decat daca esti pregatit sa cureti pe urma… si cu siguranta vei avea ce curata!
La pr ta ai putea sa-i spui ca ai intalnit o fata noua si ca nu mai vrei sa fi cu ea.doar sa nu se supere desi nu cred daca totusi e o farsa...pentru pr nu stiu inventeaza si tu ca nu stiu unde ai vazut doi tipi ce se bat da cui spui sa i si cunoasca pecei care se bat si in locl... unde i duci sa vada ca se bateau spune-le apoi ca era o farsa nu stiu.depinde.
1. Poti sa lipesti o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa/afara pe trotuar! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!
2.ai putea scrie pe o foaie "sunt fraier/a" si sa o lipesti pe spatele persoanei respective fara ca sa observe
3. sa scrii un bilet care sa te semnezi cu numele altuia/alteia si sa sochezi pe cel ce primeste biletelu
4. suna cu numar ascuns pe cineva si spune-i ca esti politia si ca trebuie sa vina la sectie pentru. ca a fost vazut/a ca a comis o crima ...bine cea de-a patra farsa nu e tocmai buna pentru nu nu am mai avut inspiratie...