| catalin911_1288 a întrebat:

Maine este 1 aprilie si vreau sa stiu ce farse pot face prietenilor dar si prieteniei mele.(prima farsa ia funda iar a doua ia vot.)

4 răspunsuri:
| nopeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Adauga in cutia de lapte putin colorant alimentar. Nu e daunator in nici un fel dar surpriza o sa fie foarte colorata.

| nopeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Pune o folie de plastic transparenta la toaleta intre vas si colac. Noaptea e cel mai bun moment, ca sa nu fie remarcata. Apoi cand cineva o sa mearga la toaleta… Surpriza! Dar fii atent si nu face farsa asta decat daca esti pregatit sa cureti pe urma… si cu siguranta vei avea ce curata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La pr ta ai putea sa-i spui ca ai intalnit o fata noua si ca nu mai vrei sa fi cu ea.doar sa nu se supere desi nu cred daca totusi e o farsa...pentru pr nu stiu inventeaza si tu ca nu stiu unde ai vazut doi tipi ce se bat da cui spui sa i si cunoasca pecei care se bat si in locl... unde i duci sa vada ca se bateau spune-le apoi ca era o farsa nu stiu.depinde.

| deliamy a răspuns:

1. Poti sa lipesti o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa/afara pe trotuar! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!
2.ai putea scrie pe o foaie "sunt fraier/a" si sa o lipesti pe spatele persoanei respective fara ca sa observe
3. sa scrii un bilet care sa te semnezi cu numele altuia/alteia si sa sochezi pe cel ce primeste biletelu
4. suna cu numar ascuns pe cineva si spune-i ca esti politia si ca trebuie sa vina la sectie pentru. ca a fost vazut/a ca a comis o crima laughing...bine cea de-a patra farsa nu e tocmai buna pentru nu nu am mai avut inspiratie...