Fii tu insuti, incearca sa te intelegi bine cu toti din clasa si vezi daca sunt perosane pe acolo care au aceleasi interese ca tine, lucruri in comun, chestii.Nu trebuie sa te prefaci ca-ti plac anumite lucruri,sau sa te prefaci ca esti dur daca tu nu esti doar ca sa te integrezi, pentru ca ei or sa se obisnuiasca cu tine, cel fals, daca o sa faci asta, cum am spus...fii tu insuti si vezi cine te place pentru cine esti.
Sa fi natural... Daca incerci sa ai o atitudine cat mai copiata de pe google sau de pe aici de pe site cum te sfatuiesc ceilalti nu numai ca o sa te simti foarte incordat ca si cum ar fi cineva gata sa iti dea in orice secunda cu ceva in cap dar s-ar si putea sa faci o gafa mare. Te duci daca nu sunt toti in clasa, te prezinti la aceia care sunt prima data dupa la cei care vor mai veni si incepeti sa vorbiti diferite subiecte, de ce te-ai mutat, ce profesori ai avut, ce profesori o sa ai, cum sunt ca atitudine si cei vechi si cei noi, etc.
Depinde si de atitudinea ta, de caracterul tau. Si mie mi-a fost frica de prima zi la liceu, la facultate. Dar asculta-ma ca iti trece dupa ceva timp, incepi sa cunosti lume etc, nu ai de ce sa-ti faci griji. Naturalitete, poti sa vorbesti, depinde si cu cine stai. Crede-ma ca prima zi e grea, mai apoi iti faci prieteni etc. nu iti face probleme. Eu imi fac mereu, totusi, si cand intru intr-o banca, pentru ca vreau prea multa perfectiune. La inceput e greu, apoi o sa vezi ce usor e. Ce crezi ca poti sa faci? Machiaj? Haine nu stiu de care? Nea, nu esti fata, esti baiat totusi.
Trebuie sa fii deschis cu ei si sigur pe tine. Pentru inceput, incearca sa ii placi pe toti, fie ca ti se par intr-un anumit fel sau ca arata nu stiu cum. Mult succes si sper sa te adaptezi repede cu noul colectiv.
anonim_4396 întreabă: