| Sara a întrebat:

Maine este sarbatoarea sf CONSTANTIN SI ELENA. dirigintele surorii mele este constantin iar clasa lor s a hotarat sa i faca un cadou, mai precis o carte, problema e ca e ft dificila alegerea ei. Precizez ca dirigintele este in varsta, anul acesta este ult an in care este profesor. Chiar daca sunt doar in cls9 a el a devenit ft apropiat de elevi, iar acum fiind putin bolnav elevii deja ii simt lipsa si doresc sa i aduca zambetul pe buze maine. Va rog, sa mi spune ti ce carte ar fi potrivita, sau de ce nu un alt cadou inspirat. Psiholoaga crying am nevoie de ajutorul tau si nu numai. V a multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

E diriginte si profesor de ce materie? Noi am avut un director in liceu, de biologie, caruia i-am luat, de ziua lui, un fel de 'jurnal' sa ii zicem: un caiet cu foi albe, din hartie reciclata si presata manual si coperta era din scoarta de copac+un stilou foarte frumos. Pe primele 2 pagini, i-am scris toti cate 2 cuvinte (toti din clasa, nu toti din liceu). Tipul era ecologist, de aici faza cu hartia reciclata. Cred ca ar fi frumos sa ii dati ceva personalizat, ceva care sa tina cont de pasiunile si personalitatea lui. Asta ar arata ca elevii au fost atenti la ce fel de om este, nu doar ce fel de prof. Ar mai fi o varianta, sa personalizati o perna cu o poza de grup. Daca tot e bolnav, o perna in pat, cu chipurile elevilor, l-ar putea inveseli.

mariana
| mariana a răspuns:

Ce ati zice sa-i cumparati un album pentru fotografii, pentru ca, fiind in ultimul an de activitate, cand iese la pensie o sa-si poata clasa fotografiile intr-un asemenea album. Persoanele mai in varsta prefera fotografiile pe format hartie si nu cele electronice si sigur ca are multe poze care asteapta sa fie asezate intr-o anumita ordine si timp va avea destul cand se pensioneaza.
Daca vreti totusi o carte, eu cred ca i s-a potrivi un roman istoric de calitate, de un scriitor consacrat.
Daca s-a strans o suma mai mare ii puteti lua un binoclu sau un alt obiect pe care sa-l poata folosi si care i-ar aduce aminte de voi si bineinteles un buchet de flori.
Depinde cat de bine il cunoasteti pentru ca, in raport de preferintele sale trebuie sa-i luati voi cadoul. Oricum se va bucura ca va-ti gandit la el si o sa fie fericit cu orice fel de cadou o sa-l onorati. Mult succes.

mlm
| mlm a răspuns:

O carte este cel mai potrivit pentru un barbat, ceva de care sa-si aminteasca mai mereu de clasa lor, dar ceva valoros.

| Sara explică:

Da mai crying stiu asta. nu, k la librarie sunt vanzatoare scarbite deja de meseria lor. nu dau nici un detaliu nimica. ce carte... nume titluri. un bestseller ceva.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Vad ca nu e colegA pe receptie, asa ca am sa incerc eu sate ajut! Daca stiti ca nu are, luati-t un dvd player, si cateva filme bune, comedii romantice... dat fiind ca e in varsta, e cam greu de presupus ce ar putea avea nevoie sau aprecia cel mai mult... Adunati-va toti colegii si dati-va cu parerea, si care intruneste cele mai multe voturi, aia luati! Carte? : O ever green, un roman clasic, dar daca il are? Sau incercati "Codul lui Da Vinci", nu e nou, dar precis nu o are, si nici timp nu a avut sa o citeasca,( e interesanta si te tine cu sufletul la gura!) - probabil, pana acum! Success!

| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ a răspuns:

Depinde ce pasiuni are.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce carte credeti voi ca o sa-i starneasca rasul, ceva de comedie, parerea mea, un roman cunoscut. Cel mai bine este sa va duceti la librarie si sa intrebati vanzatoarea, ea va poate recomanda multe carti potrivite pentru dirigintele tau.Multa sanatate.