| Nousername a întrebat:

Maine este ziua mea, implinesc 15 ani, si vreau sa o sarbatoresc sambata, cu cativa prieteni 10 cam asa, si parinti mei imi zic sa o fac acasa ( am casa mare) dar sper sa nu ne plictisem ca anul trecut, deoarece anul trecut nimeni nu a vrut sa danseze, nu stiu, trebuie sa fac o atmosfera care sa ii indemne la dans, muzica am dar nu am facut nimic altcev adecat sa vb. Muzica a fost buna de dans, vreau sa zic ca le-a placut, dar nimeni nu a inceput sa danseze sau asa ceva si am stat si am vorbit sad si ne-am plictisit. anul asta vreau idei ce sa fac! AJUTOR

Răspuns Câştigător
| Mihaela_4701 a răspuns:

Pai ca sa ii faci sa danseze.tre sa le creezi si o atmosfera.'de exemplu lumina slaba.si un glob de discoteca ar fi super. apoi puteti organiza un concurs Karoke.de ce nu si cu un premiu.simbolic si haios.pe care il vei gasi tu.Chiar daca pare invechit are acelasi farmec:adevar si provocare. :X asta o sa.i tina trezi. Bataie cu perne pe echipe =) Sau mai poti face alceva.asta mi.a venit in cap acumlaughing un concurs gen: cea mai haioasa poza. Fiecare cu aparatul isi face o poza maxim 3 din care sa aleaga una. cat mai hazlie si cat mai amuzanta. apoi pe un computer.le vizualizati.care starneste rasul cel mai mult.ala castiga laughing mie mi se pare tare.acum de aici. poate iti mai vin idei. [aa.si tu trebuie sa vii cu ele.sa nu.i lasi sa se plictiseasca pentru a fii o gazda buna on the phone Succes. happy

5 răspunsuri:
| little4angel a răspuns:

Si eu imi fac ziua acasa (am o casa mare ) dar mereu am dansat, incearca sa pregatesti niste jocuri dragute de grup; gen adevar sau provocare sau karaoke. La multi ani! si distractie placuta!

| HalloweenPumpkin a răspuns:

Pai poti cauta muzica de petrecere sau poti face o chestie asa subtil intreaba ce muzica le place sau un cantaret gen:buna cmf? mie imi place de... ce parere ai de el/ea daca spune ca nu pai dacanu iti place tie de ce cantaret/ata iti place laughing sau poti juca adevar sau provocare ia cantece de pe net cu artistii lor preferati si punele pe un cd karaoke puteti face sau multe alte chestii

| Niakit a răspuns:

In primul rand, la multi ani ^^. deci, fiind vara, puteti sta si afara, in curte, pe terasa, in gradina etc. sau sa jucati niste carti, remi, sau alte jocuri interactive. si pentru a.i face pe ceilalti sa danseze, mai bine ia tu initiativa! ia-ti o prietena si dansati amandoua, pana o sa se adune toti, vazand cat va distrati voi doua. sper ca am ajutat, aniversare placuta!

| Jelle a răspuns:

La multi ani!

| Mihaela_3187 a răspuns:

La multi ani!