| elenacata a întrebat:

Maine este ziua tatalui meu si a surorii mele(19 ani are). ce cadou pot sa le fac? cateva ideei va rog

6 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

In primul rand LA MULTI ANI! sa ai grija de ai si sa ii faci fericiti!happy
hmm...thinking tatalui ii poti cumpara, o sticla de vin ceva mai scump, sau depinde daca are vreo pasiune, spre exemplu un ceas sau un parfum barbatesc bunhappy
surorii ii poti cumpara, o bijuterie, un buchet frumos de flori(eventual florile ei preferatehappy ), daca ii plac dulciurile, o cutie de bomboane fine, un parfum, sau pur si simplu o chestie decorativa care sa-i aduca aminte de tine!
mult succes!happy
si sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| Swabia a răspuns:

N`ar trebui sa ai cadoul deja?! Acum in ultima zi te gadesti ce ai putea lua?! Arunca o privire aici http://giftland.ro!

| Lary a răspuns:

Si tata e sarbatoritu maine si i-am luat un parfum... poti face la fel sau...ma rog acum depinde si ce le place...surorii tale poti sa ii iei cosmetice...eh...scuze daca nu ti-am fost de ajutorhappyam incercat si eu...nici eu nu-s inspirata cand vine vorba de cadouhappy

| Lary a răspuns:

Apropo...La multi ani!

| idanna a răspuns:

Tatalui o sticla de sampanie sa puteti sarbatorii in familie sau un parfum (after shave), surorii un tricou sau costum de baie sau un portmoneu, farduri, cosmetice in general...Apropo...LA MULTI ANI pentru amandoi!