O fusta gogosar cu bretele o camasa alba o pereche de tenesi si o geaca... funda?
Iti poti lua o camasa alba,cu creturi dinalea(nu stiu cum le zice) pe piept,o fusta neagra cu talie pana sub sani,deasupra la genunchi si pantofi negri cu toc-sau daca nu ai voie, balerini negri.(Pt ca fusta scurta cu talia inalta te va face sa pari si mai inalta si te va arata mai silueta-pe scurt, ca un model )
Rochita tricotata, eventual gri, mov, belomarin in picioare cizme/botine, un trench sau geaca de piele pana-n talie. a si mai poti purta niste colanti negrii... Fundita ?
Pai...Ar trebui sa-ti iei cam niste blugi mulati negri o bluza alba dc se poate o vesta neagra sau una cu carou gri dar dc ai cu carou gri trebuie sa pui si pantofii la fel, si o curea alba, un lantic(de preferinta) si o palarie neagra. Sper ca ti-am fost de folos.Cam asa ma imbrac eu cateodata. Funda?
Tricou+ Pantaloni albastrii de la zara+ cizme de primavara marca zara + accesorii, lanticuri stridente (mari), bratari, inele XXL si o esarfa poate si o geanta asortata