| Balboa a întrebat:

Maine incepe nesuferita de scoala. cu ce as putea sa ma imbrac? sunt satena, slaba si inalta. tin sa mentionez ca tb sa avem tricou alb pe noi, asa e uniforma. si ma consider norocoasa pentru ca am niste parinti care imi umplu sifonieru. va pup. funda. si mersi de sfaturi!

Răspuns Câştigător
| PixieJustMe a răspuns:

O fusta gogosar cu bretele o camasa alba o pereche de tenesi si o geaca... funda?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imbracate cu ce vrei tu culoare deschisa daca e cald.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pune-ti o tricou/camasa alb/a, o fusta si o pereche de balerini.cred ca e cea mai potrivita tinuta pentru scoalawinking

| Doo a răspuns:

Iti poti lua o camasa alba,cu creturi dinalea(nu stiu cum le zicelaughing) pe piept,o fusta neagra cu talie pana sub sani,deasupra la genunchi si pantofi negri cu toc-sau daca nu ai voie, balerini negri.(Pt ca fusta scurta cu talia inalta te va face sa pari si mai inalta si te va arata mai silueta-pe scurt, ca un modelwinking )

| PixieJustMe a răspuns:

Rochita tricotata, eventual gri, mov, belomarin in picioare cizme/botine, un trench sau geaca de piele pana-n talie. a si mai poti purta niste colanti negrii... Fundita love struck?

| MaRyUkK a răspuns:

Pai...Ar trebui sa-ti iei cam niste blugi mulati negri o bluza alba dc se poate o vesta neagra sau una cu carou gri dar dc ai cu carou gri trebuie sa pui si pantofii la fel, si o curea alba, un lantic(de preferinta) si o palarie neagra. Sper ca ti-am fost de foloswave.Cam asa ma imbrac eu cateodata. Funda?

| wimpyannya a răspuns:

Tricou+ Pantaloni albastrii de la zara+ cizme de primavara marca zara + accesorii, lanticuri stridente (mari), bratari, inele XXL si o esarfa love strucklove strucklove strucklove struck poate si o geanta asortata love strucklove strucklove struck