Maine incepe noul semestru, eu sincer nu am facut teme si nu am invatat nimic Sunt total nepregatit.
Sunt sigur ca o sa ne ia cu teste din prima saptamana x_x . La matematica e groaznic la restul materiilor stiu dar la matematica mai stiu 10 % din tot ce am facut anul asta
Eu toata vacanta am avut vreo 5 cosmaruri cu matematica eu nu am fost slabuta la mate semestrul trecut si la mine in clasa lumea e cam bata si ma rog imi spunea profa ca cica acum imi place matematica la care eu wtf? i-am zis ca nu imi va placea niciodata acest obiect si nu i-a picat prea bine ehh sper ca a uitat
Ma bucur le urez succes si sanatate
Multumesc la fel!
Nu sunt pregatita.Am citit o carte ca sa nu ma bata profa de romana la cap ca nu am citit nimic din ce a zis.Am mai scris la matematica vreo 5 pagini de exercitii, dar oricum nu o sa fie multumit.Nu am pretentii prea mari pentru ca mereu spun ca ma apuc de invatat si niciodata nu fac asta.
Nu prea sunt pregatita.am facut la teme de mi-au sarit capacele, insa a fost o vacanta faina.asteptari? nu prea...doar sa fie mai putine teme si mai multa vacanta insa nu cred ca va fi asa...va fi exact invers!
Eu sunt pregetita si da am facut 3 lecturi.Eu am pretentia pe noul semestu sa invat cat mai bine si sa am note bune sa speram ca si tu o sa ai cele mai bune notedin clasa!