Stiu cum e! Deci dupa ce faceti cunostiinta, pune-i intrebari...da nu prea multe sa nu-l zapacesti/sa devii plictisitoare daci il poti intreba de scoala/ce jocuri de PC ii plac/despre familia lui/unde sta etc si da-te putin la el de exemplu : la ce materie nu te pricepi? te pot ajuta eu ca sa treci daca vrei! / daca inveti dupa amiaza: luna e frumoasa nu? si apoi sa te uiti in ochii lui, sa razi, si el te va intreba de ce razi, apoi te uiti la el, zambesti, si il atingi cumva (nu in genul ala) adica ii pui mana pe umar peste mana lui ...si ii spui pa, ne vedem (ai o mica ezitare) maine! Sau faza clasica cu cartile in mana te lovesti de el scapi cartile si ti le ridica el :* asta merge super tare ! Noapte buna sper sa-ti descoperi dragostea! fundita?
Incearca sa il intrebi ce muzica ii place, ce chestii face d obicei, etc...totul o sa vina de la sine... apoi intreaba-l daca a mai avut relatii.etc Baftaa!
Pai, nu e asa greu totul vine de la sine... il intrebi dar il lasi si pe el sa te intrebe si cel mai important nu.i da prea multa satisfactie si lasa-l pe el sa te caute a2a oara
Multumesc tuturor care mi-ati dat un sfat cat de mic,astazi am vb cu el si azi trebuia sa ne intalnim,si i-a spus fetei aceleia ca ma place mult si sa plece sa ne lase singuri mersi mult la toti !
sunteti chiar TPU !