| Lost Angel a întrebat:

Maine ma duc sa-mi fac poza de buletin si as avea si eu o intrebarebig grin Am voie sa fiu machiata? Adica nu cine stie ce, numai un pic cu dermatograful si niste rimelbig grin pls raspundebatting eyelashes mersi mult:* fuditzahappy

7 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Nu-ti interzice nimeni asta, dar trebuie sa ai mare grija in ceea ce priveste cantitatea! S-ar putea sa para prea strident sau sa ti se intinda dermatograful si sa iasa poza urat! Gandeste-te ca vor fi nenumarate situatii in care vei fi nevoita sa prezinti buletinul, si cu o poza in care pari mai mult venita din club, nu stiu ce impresie vei face, dar in niciun caz una de copil decent! Eu la 14 ani nu ma machiam, dar la 18 cand l-am facut din nou, m-am dat doar cu putin fond de ten sub ochi, ca sa maschez cearcanele.
Mult succes!
Pa-pa!

| Coriii a răspuns:

Da dc nu ai avea voie? bine bine stai asa dar sa nu te dai cu dermatograf foarte mult... adica sa nu-ti faci o coditandaia lunga si groasa laughing tongue

| federerdinamo a răspuns:

Depinde cum arati in acel moment...de exemplu daca ai cosuri e nevoie de un pic de pudra sau fond de ten. Rimel poate doar putin sa nu se observe insa parerea mea e nu te farda fii naturala mai ales ca e poza de buletin. fundita?smug

| elle_1922 a răspuns:

Da, ai voie happy

| adryyy a răspuns:

Doar rimel dermatograf si vreun glos ceva nu cred ca sunt probleme.

fundita big grin

| loricel a răspuns:

Da, ai voie.

| biancaporcar2000 a răspuns:

Da, dar sa nu folosesti culori inchise si rimel prea mult.