| Flors a întrebat:

Maine ma vad cu el, un baiat cu suflet mare, bun ca painea lui Dumnezeu, un baiat care m-a ajutat intotdeauna si m-a influentat pozitiv. Lui i-a placut de mine inca din clasa a 6-a, acum suntem a 11-a, dar invatam la licee diferite. Ultima data cand mi-a cerut sa fiu prietena lui a fost acum 3 luni, insa am refuzat. Imi pare rau, teribil de rau. Mi-am dat seama cat de mult tin la el, cat imi lipseste, cata nevoie am de el. Intre timp, un mare necaz s-a abatut asupra lui si a familiei sale: mama lui a murit intr-un accident de masina acum doua luni, lasand in urma 3 copii: pe el si doi frati mai mici si pe tatal lor.

Trebuie sa precizez ca el este foarte credincios, e in clasa a 11-a la Seminar, doreste sa devina preot. Credinta il va ajuta enorm sa treaca este greutati.

Ce as putea maine sa vorbesc cu el, in asa fel incat sa-l incurajez, sa ii fie mai bine, sa treaca mai usor peste?

Răspuns Câştigător
| Sara2 a răspuns:

Baiatul te place sincer dar tu nu, gandeste-te bine inainte sa iti bati joc de el, ca si eu la varsta ta aveam capricii de genu asta, credeam ca iubesc pe cineva care se ruga de mine dupa ce a incetat si cand am fost impreuna dupa vreo luna am simtit ca nu il mai vreau
nu comfunda capriciile cu iubirea
sau e posibil sa fii observat cat de magari sunt baietii din ziua de azi si asta sa te faca sa il placi, ai mare grija ce iti doresti, iti urez succes in alegerea facuta

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

In primul si primul rand, nu vorbi defel de tragedia aceasta. Si mie mi-a murit mama, cand eu aveam 22 ani, si tin minte ca cel mai mult si mai mult doream sa nu ma gandesc la asta, sa nu aud pe nimeni vorbind despre asta.

| IloveME a răspuns:

In primul rand vorbeste cu el,recunoaste ca ti-ai dat seama ca il iubesti si vrei sa-i fi mereu alaturi,la bine si la rau! ar aprecia foarte mult asta, mai ales ca desi si-a pierdut mama, are langa el persoana care si-a dorit-o multi ani la rand!
Cat despre ceea ce ii s-a intamplat, ceea ce a patit nu vorbi mult cu el despre asta, condoleante si putin mai mult.nu are rost il vei pune intr-o situatie proasta,el inca sufera pentru aceasta pierdere si risti sa-l faci sa planga! toate acestea ti le spun din proprie experienta,nimeni nu stie cum e sa-ti pierzi mama decat cel ce o pierde!
Arata-i ca vrei sa-i fi mereu alaturi, dar de data asta drept ca iubita! daca intr-adevar il iubesti lupta ca sa fi cu el, el nu mai are forte, deci fa-o tu! vei vedea ce fericit il vei face!
Ma bucur pentru el, ma bucur pentru voi!

| Paula012 a răspuns:

In primul rind intreaba-te daca-l placi...sa nu-i faci rau. apoi incearca sa vorbesti deschis si sa-i spui niste cuvinte provenite din suflet.