| robi82848ndhh a întrebat:

Maine ma vad cu o fata ea mai vine cu o prietena ce ar trebui sa ii duc, flori mi se pare un pic nu stiu voi ce spunetii. REPEDEE VA ROGGGG

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca este o intalnire, apai suna fata aia sa vina singura, nu cu prietene, ca nu asa se merge la o intanire!

Cel mai urat lucru posibil, sa cari un prieten dupa tine si tu sa faci cunostinta cu amandoi, sa te simti ca un papagal de care fac ele misto...

Una este sa va inatlniti cu grupul si alta este sa vina cu masa sau cu o prietena. Asta-i bataie de joc, nu intalnire!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.De ce sa ii duci ceva daca mai vine cu o prietena? Asta inseamna ca nu aveti inalnire in doi, ci e doar o iesire oarecare.Cel putin asa interpretez eu lucrurile?

| StoicAnalysis a răspuns:

Vino si tu cu un prieten. Imi aduc aminte ca un tovars de al meu, a avut o intalnire cu cineva, si fata respectiva i-a zis ca mai vine cu o prietena. El m-a invitat si pe mine, dar nu eram interesat atunci ( eram prea fricos straight face ). L-am lasat balta si a mers singur cu ele doua. S-a simtit foarte aiurea in situatia aia si nu i-a mers prea bine lipeala ( din cauza mea ).
Morala povestii: Daca esti in locul meu, fa tot posibilul si mergi, chiar daca tu nu o sa reusesti, el sigur o va face, pentru ca el va parea mult mai increzator decat tine.
Daca esti in locul persoanei invitate, fa tot posibilul sa va vedeti doar voi doi, daca tovarasul pe care l-ai chemat nu vine cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna ca si cum mergeti la o seara intre prieteni, nu la o intalnire! Eu zic sa lasi florile pentru cand sunteti singuri!