| dragutza a întrebat:

Maine merg cu niste prietene la film si ma rog mai invitam si niste baieti din clasa sa vina cu noi! spuneti-mi si voi cu ce credeti ca ar trebui sa ma imbrac(ca sa impresionez)?

Răspuns Câştigător
| aquila_4553 a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa te imbraci sexy dar nu vulgar. o fusta scurta sau niste pant scurti cu o camasa sau un tricou mai funny si mai lungutz. combinate cu niste accesorii viu colorate, dar nu prea tipatoare ar fi perfectehappyp. s. machiajul nu poate lipsihappy have fun

9 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Daca vrei sa impresionezi trebuie sa fe ceva scurt si mulathappy
ps:nu uita! parul, manichiura si pedichiura trebuie sa fie impecabile. A! si trebuie sa ai pielea fina la atingere asa ca nu strica o lotiune ceva...

| aиdяaaa●• a răspuns:

Poti opta pentru:
1)o pereche de jeansi(sunt comozi, ii poti purta oriunde, oricand), o bluza/tricou colorat cu un imprimeu dragut(merge si un tricou simplu), o pereche de tenesi(daca te imbraci sport in general)/balerini/sandale, bratara colorata si o pereche de cercei tot colorati.
2)Pantaloni scuri de blugi/fusta de blugi sau o fusta obisnuita, un top simplu(alegi tu culoarea), platforme/sandale, accesorii si o gentutza.
Machiajul sa fie cat mai natural:fond de ten, rimel, putina pudra ca sa fixeze machiajul, blush roz sau o culoare mai naturala, un gloss intr-o nunata apropiata buzelor.
Parul ti-l poti ondula in cazul in care il ai dreptwinking
Fii cat mai naturala!
Distractie placuta:*

| CokoStar a răspuns:

Fusta scurta, tricou la fel de scurt, pantofi cu toc inalt.

| RUMBURAK a răspuns:

Dragutza cu clasicul elegant nu gresesti niciodata. excesele o sa-ti dauneze si nu ai vrea sa-ti strici ziua pentru vreo remarca aiurea, nu?

| Denisa a răspuns:

Pai trebuie sa te imbraci incat sa fii sexy dar nici vulgara. Eu as alege niste colanti negri(din latex sau nu) cu un top alb sau colorat iar in picioara niste sandalite joase cu catarame sau sandale cu pluta, depinde de care ai. Parul lasa'til pe spate. Daca e drept arata bine iar daca e usor ondulat poti sa iti bagi un pic ondulatoru ca sa iti faci bucle mai definite, dar legere. Succes:*

| Madalina1455684 a răspuns:

Pantaloni scurti cu o camasa dinaia m-ai lunga care sa acopere putin pantalonii si cu niste sandale.tongueArata super.Chiar daca nu vrei sa te imbraci la film asa macar incearca sa vezi cum aratabig grin.

| kayla a răspuns:

O fustita un tricou dragut si balerini +accesorii
bafta:X

| simpatik_3750 a răspuns:

Pai eu ti-as recomanda o pereche de pantaloni comozi verzi pot fi stramti, simpli etc dar cu un model pe ei si un tricou rosu sau eventual albastru cu sclipic sau scv de genu cercei nu prea mari adica care sa atrne ceva ori argint ori un diamant (fals sau real) si oate un medalion de culoare albastra cu alb nu prea mult fard si la apr depinde daca il ai cret lasa-l liber si pune doar o clama sa tina parul de pe frunte iar daca il ai ondulat poti sal tii in coada cu o suvita pe afar cu nste elastice mici pe ea sau lasat liber cu o clama mica cu un model ai grija evidentiazati ochii mereu si nu te farda prea mult date pe unghii daca e cu o o sa de un roz pal sau chiar cu lac simplu. Daca faci cum zic ai sa ai parte de complimente asa ca plz funditaaabatting eyelashes

| alicecullen_5147 a răspuns:

Pentru film ceva elegant dar simplu. daca nu incearca ceva sexy sau depinde genul filmului daca e actiune ceve mai provocator daca e de dragoste ceva elegant drama pote sa fie o tinuta aleasa de tine
daca e sci-fi ceva mai trasnit. sper sa iei in considerare