Eu cared ca vrea sa te faca geloasa. Tu nu trebuie sai atragi atentzia nici nu trebuie sa te uitzi in ochii lui. si vei vedea cum se va simti...deoarece el nu a vrut sa-ti inteleaga durerea. tea tradat trebuie sa duci cont de aceasta.as zice ca asa ceva nu se iarta cu una cu doua.doar el poate sa shio ierte.incearca sal evitzi kit mai mult komunicka cu toti in afara de el.chiar daca se va apropia de tine si va incepe sa vb cu tine sai vb dar din vb ce le vei spune sa arzti ca deakum nu-ti pasa de el.Deoarece el te-a facut sa suferi Dar pentru ce a meritat oare? Un lucru vreau sa-ti spun"viata este doar una singura si este foarte skurta Dar iubiri sunt foarte multe"nu uita asta.
Fii fericita!
Fii cat mai indiferenta nu-l baga in seama si mai ales nu ii mai spune sa stea cu oricare alta dar nu cu fosta ta pr asta ii demontreaza ca ink mai ai sentimente pentru el.
O sa ii para rau si chiar incearca sa vb cu alti baietii
Hey draga! nu as fi de acord cu raspunsul anterior.si anume! evitindu-l intentionat vei parea nenaturala, vei da clar de inteles ca inca te doare...si asta il va face fericit. cel putin ii va suplini dorinta de a te supara! STII este o zicala in popor." INDIFERENTA DOARE"... deci fii naturala, zimbeste! chiar comunica cu el dar foarte fugar! cu replici scurte si simple, arata-i ca esti in largul tau, ca si cum nici ti-ar fi un amic. distreazate cu ceilalti prezenti fii fericita, dar iarasi nu falsa, lasa-l sa te vada asa cum te cunoastea inainte de cearta, bucuroasa si in contact cu lumea din jur! fii sigura asa ii atingi egoul o sa sufere el, cu gindul ca nu-ti mai pasa.lasa-l sa se framinte singur
fii bravo! am incredere ca te vei descurca! eu una am incercat deja de muuulte ori metoda! tine! pup si distractie placuta!