| Dianné a întrebat:

Maine plec la Bucuresti cu masina.Eu am rau de masina, si 3 ore trebuie sa merg cu masina! Va dati seama ce rau o sa fie.sad N'as vi vrut sa merg, dar trebuie!
Ce imi recomandati sa imi iau de mancare pentru. drum? Ceva sa nu fie facut in casa, doar de la magazin(in afara de pufuleti si stiksuristraight face), sa nu ma faca sa vomit! Mersi.Astept rasp. voastre kiss.

8 răspunsuri:
| BlueBird a răspuns:

Eu de obiecei imi iau niste stiksuri sau mini brezel chipsuri cu sare si multe de astea de rontait... si cateodata imi iau si castile si telefonul cu bateria incarcata si askult muzicaa

| TeoPT a răspuns:

3 ore n-ai să mori de foame, mai ales dacă ai rău de mașină.
Sau dacă tot insiști, ia-ți ceva de ronțăit, ceva ușor, covrigei, biscuiți etc.
Baftă

| Nisha a răspuns:

EU de obicei consum ceva usor sarat si multe lichide. si nu lipses'te ipod la urechii trece timpu mai repede!

| victorrdg a răspuns:

Pai chestia cu raul de masina nu este de la mancare. Poti lua de la orice farmacie din cate stiu eu niste pastile special pentru raul de masina, avion, etc.Calatorie placutalaughing

| Cherry56 a răspuns:

Mananca chestii fresh: fructe (preferabil lamai, portocale si alte citrice) si bea ceaiuri; priveste drept inainte nu pe ferestrele laterale; ia un emetiral inainte de a te urca in masina (e foarte eficient!); nu citi, scrie sau face lucruri ce necesita miscare!

| Pitic a răspuns:

Poti cumpara ceva de la farmacie daca ai rau de masina.
poti sa mananci ce doresti tu, insa sa iei o lamaie la tine cand iti vine sa vomiti musti putin din ea.
iti recomand sa storci o lamaie intr-o sticluta ( sa nu cumperi suckuri de lamaie in speranta ca o sa fie la fel ca lamaia simpla si o sa iti treaca starea de voma) lamaie proaspata.
Funda te rog frumos!

| Sweet111 a răspuns:

Poti sati ei niste fructe, care nu o sati permita sa vomiti, guma de mestecat mentolata! si deamu ceva de mincare vezi si tu ceva proaspat si fara multi chimikanti! :*

| Sweet111 a răspuns:

Aaa.si desigur sa nu uiti sa nu-ti ei apa dulce mai bine apa simpla fara coloranti!