Pai, eu cred ca ar trebui sa te intalnesti cu el si sa-l lasi pe fostul sa fie gelos, oricum, tot o sa-i treaca odata si odata, iar daca te barfeste si vorbeste urat de tine, inseamna ca esti importanta, nu-i da satisfactie.
Fostul tau e foarte imatur.
Nu-i da nici o importanta,iesi cu baiatul care iti place si,printre altele, explica-i si ce probleme ai...
Din moment ce te place se va oferi imediat sa te ajute, iar fostul va ramane doar cu rautatea lui!
Succes.
Buna. Deci dupa cum am inteles, tu iti doresti o relatie cu baiatul respectiv. Deci nu cred ca fostul tau prieten mai are o legatura cu restul. Tot ce trebuie sa faci e sa il ignori, daca el isi va da seama ca iti e teama de el va continua sa faca tot posibilul sa te indeparteze de actualul baiat de care ai spus si cine mai stie ce.Tu propune-i acestui baiat sa va intalniti intr-un loc mai restrans, explica-i cum stau lucrurile pentru inceput, si vei vedea ca e mai bine. Iti doresc succes.
Nuti fa griji. daca baiatul asta este cunoscut la tine in oras inseamna ca are multi prieteni care il vor ajuta in caz de nevoie si in plus. il ti-a dat intalnire deci n-are probleme cu fostul tau...
Intalnirea a fost anulata din cauza mea pentru ca am plecat din localitate...iar acum a ramas sa ne intalnim cand ma intorc dar eu m-am intors dar imi e foarte frica si nu i-am zis pana acum ce sa fac ajutati-ma(?