| Betty18 a întrebat:

Maine trebuie sa ma intalnesc cu un baiat de care imi place, foarte de treaba si dragut ca amic(asta fiind noi inainte). as dori sa stiu daca este vreo sansa ca el ca iubit sa fie diferit.am zis unei prietene ceva de genu(,, e de treaba uh ca il cunosc, tu ce crezi?"ea raspunde da e de treaba ca amic dar ca iubit nu stiu")asta ma indignat adica poate sa fie altfel ca iubit?worriedce credeti?

9 răspunsuri:
| rosepassion a răspuns:

Depinde foarte mult si de persoana... l mine a fost bine...adica inainte nul suportam si m-am bagat q el mai mult din obigatie si acum am ajuns sa il iubesc...in adevaratul sens al cuvantului...eu inainte nu m intelegeam asa de bine q el... si nici nu mil doaream prin preajma dar daca el nu facea atatea pentru mine si nu mar fii sprijinit in toate situatiiile in care eu m suparam din orice acum numai eram impreuna...

l tine sper s te intelegi q el si mai bine ca mine...asta depinde dc vreti amandoi k degeaba vrei u daca el nu vrea...sau invers...sar ptea s v intelegi la fel k si pana acum sau chiar si mai bine daca aveti incredere unu in altu, nu exita asa d multa gelozie din orice si nu va certati din orice...

sper ca te-am ajutat...:*

| yanny`s a răspuns:

Poate va veti intelege bine o perioada de timp si apoi lucrurile se vor schimba.eu zic ca merita sa incerci, dar ai grija sa nu strici prietenia dintre voi

| cyufulyky a răspuns:

Acum depinde daca te place s-ar putea sa fie altfel...adik in sensul bun

s-ar putea sa se poarte f frumos cu thn sa te alinte sa-ti faca toate poftele...

nu cred ca daca deveniti iubiti [asta daca va placetzi]...
ar putea sa afecteze comportamentul lui in rau...

deci inceartca or elatie cu el daca asta iti dorestitongue

pupiki:*

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Da, are dreptate... din pacate baietii te pot dezamagi ca iubiti, chiar daca sunt niste amici foarte buni. Uneori uita cum sa se comporte, sau incearca sa para ceea ce esti. Daca va incepe sa se poarte in vreun fel in care te deranjeaza, ii spui ca tu il placi asa cum a fost el intotdeauna. Nu-ti fa griji! Totul vine de la sine! Vei afla singura raspunsul la intrebarea ta!

| monyk a răspuns:

Buna, dragoste cu forta nu se poate... daca il placi incearca sa il cuceresti, dar daca vezi k nu merge, ci te vrea doar ca amica, resemneaza-te si cauta-ti un alt baiat care sa te iubeasca sincer...bafta.

| twidi a răspuns:

De ce nu incerci? Sa vezi daca o mearga relatia si cum este el ca iubit.Nu pierzi nimic.Incet incet o sa vezi daca se merita sa fiti impreuna sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Betty18 explică:

Ma place si el pe minetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca o sa fie la fel