| Noask a întrebat:

Maine trebuie sa ma intalnesc cu un baiat sh mama mi-a zis din seara asta k nu ies maine in drum ce pot face vreau sa iessadsadsad

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, vb cu ea si spune-i k vrei sa te vezi cu o prietena ca are cv sa iti dea sau ca vrea sa iti imprumute cv, sau zii ca e cv in legatura cu scoala ca incepem in curand si ai nevoie de cv carte de ex...gasesti u o minciuna bunahee heebafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Monica zice bine, uneori o mică minciunică te scoate din încurcătură.
Dacă nici așa nu iasă, ieși pe furiș.

| Noask explică:

Nu merge q scoala.laughing

| muffin94 a răspuns:

Atunci daca nu merge s-o convingi pe mama ta, vorbeste cu baiatul cu care trebuie sa te intalnesti si lasati-o pe alta zi tongue

| Criiss16 a răspuns:

Pai daca nu poti sa o convingi pe mama ta, spune-i baiatului care e problema si de ce nu poti sa iesi.Sigur te va intelege.Lasati-o pe alta zi.

Salutari.happy

| snepy a răspuns:

Explicai cum sta treaba, ca trebuie sa te intalnesti cu un baiat, si gata, sau te duci la cumparaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil mama ta va uita pana maine, zii doar ca iesi, nu o intreba daca poti iesi, prefate ca ai uitat de asta, si ajut-o cat mai mult happy Bafta

| Cryssy a răspuns:

Pai... poate ai norocul sa uite ca ti-a zis sa nu iesi. Daca nu. explica-i mamei tale si daca nu te intelege spune-i acelui baiat ca nu puteti sa va vedeti si sa o lasati pe alta data. Succes! Te-am pupat! :*

| Andraa a răspuns:

Pai spune-i k ti-ai adus aminte k trebuie sa citesti o carte pentru scoala...sau ca iti trebuie un cd...sau k te duci sa iei un pepene de la magazinu din coltbig grin...

| krystynutsa a răspuns:

Spune-i ca vrei sa te duci la biblioteca sa imprumuti o carte in cazul in care nu aveti biblioteca in oras spune ca te duci la magazin sa cumperi absorbante pentru ca tia venit menstruatia daca nu merge nici asta zii ca te duci in vizita la o prietena sa invatati pentru scoala succes

| koxatu a răspuns:

Incearca sa te fofilezi cumva poate poate

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Intradevar nu stiu daca reusesti in seara...
Dupa parerea mea, o minciuna nu rezolva nimic... o minciuna nu face decat sa complice lucrurile!
Iti propun sa-i explici mamei tale frumos ca ai vrea sa iesi, chiar tu ii spui sa-ti dea o anumita ora la care sa te intorci acasa, o asiguri ca o suni cand ajungi si ca baiatul este responsabil. Daca iti setezi singura cateva limite, cu siguranta te va lasa! Totul e sa discutati frumos si sa evitati certurile!
Daca nu reusesti in seara asta, o amani cu baiatulhappy. Eu sper ca vei reusi! Succes!

| Betty18 a răspuns:

Daca stai la casa incearca si te furiseaza sau zii k te duci la o pr sau la magazin sa iti cumperi cv

succes

| Betty18 a răspuns:

Daca stai la casa inceark si te furiseaza sau zii k te duci la o pr sau la magazin sa iti cumperi cv

succes