| Madalina_2286 a întrebat:

Maine vine in vizita la mine o prietena din Germania!

Nu am mai vazut-o de muult timp, dar intotdeauna cand vine aicea, s joaca cu toata lumea, dar cu mine nusadM-am saturat de ea, isi bate joc de mine, imi soune secretele in fata altora, erau secretele mele, dar eu credeam ca este o prietena adevarata si ca nu o sa le spuna niciodata!

Credeti ca imi este o prietena adevarata?

Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Logic ca NUhappy Pleaca de acasa maine, du-te la o alta prietena/la vreo verisoara...si spune-i ca nu vei fi acasa.

Daca zici ca isi si bate joc de tine, scuze ca zic asta da e o NESIMTITA!

6 răspunsuri:
| sergiu76 a răspuns:

Ar cam trebui sa-0ti revizuiesti atitudinea fata de ea. daca spune toate "secretele" inseamna ca nu ti-e asa prieten pe cat credeai, nu? sfatul meu:ai grija cum iti alegi prietenii

| ѕα∂ gιяℓ a răspuns:

Nu este...nu mai sta cu ea

| Kodokuna a răspuns:

Te mai intrebi? e de ajuns ca "da" secretele tale mai departe ca sa iti dai seama ca nu iti e prietena adevarata.

| claum01 a răspuns:

Chiar crezi ca ti-e prietena? Mai gandeste-te. Poate vrea doar sa isi bata joc te tine.

| covexrobu a răspuns:

Hai sa iti zic ceva mai interesant. Ce stiu 2 persoane deja nu este secret. Secretele nu se zic niciodata. Si daca a facut ce ai descris tu atunci clar ca nu iti este prietena.

| LucianaaaX a răspuns:

Daca ti-a spus secretul din start nu e o prietena adevarata.Cand vine ea in Romania gasesti alta preocupatie.Nu iesi afara cu ea.